reklama
Ulicha no jak są starsze to pewnie tak ale jak tu nie pomylić niemowlaków
Kochana dasz radę kto inny jak nie ty, uwierz ze ty to na 200% będziesz wiedziała które jet które, a zawsze któreś może mieć pieprzyk czy jakieś znamię
Dziewczyny mówicie swoim lekarza ze pchnięcie czy coś tak samo z ciśnieniem
Mój juz nie je w nocy od dobrego miesiąca i dało się go oszukać wodą od koleżanek chłopcy mają jeszcze pobudki na cyca a są w tym samym wieku co Olin i nic tym nie mogą zrobić
Mój juz nie je w nocy od dobrego miesiąca i dało się go oszukać wodą od koleżanek chłopcy mają jeszcze pobudki na cyca a są w tym samym wieku co Olin i nic tym nie mogą zrobić
xkarola
Fanka BB :)
Moja je mleczko po zasnieciu 240 i o 2-3 placz bo chce jesc i rozciebczanie mleka woda ani oszukiwan9e sama woda herbata ani niczym innym niepomaga. Musi pojesc i juz! Tylk9 moja ma 25mies. Ciekawe kiedy jej sie odwidzi :-/Mały potrzebuje to karmie. Tak teoretycznie to jest jedno karmienie między 1:00-2:00, a potem ok 5:00 stęka, to daje mu butle, coś pociuma i zasypia do tej 6:30-7:00. Ja karmię mm, kp było tylko 2 miesiąca i to też w wielkich trudach.
Próbowałam kilka razy w nocy oszukać go i dać mu wody zamiast mleka, ale kończyło się to wielkim płaczem. Mi wstawanie nie przeszkadza, przywykłam już;-) Myślę, że w ciągu pół roku mały przestanie w nocy jeść- mam nadzieję, bo zacznie się maraton z kolejnym:-)
green_parsley
Uzywam tego samego zelu co Juti z Rossmana. Tez czesto staram sie podnosic nogi wyzej, ja w ogole mam tendencje do puchniecia nog, na jednej mam nawet zylaka od dobrych kilku lat, mi nawet przy niesprzyjajacej pogodzie dlonie puchly... co do sikania tez mi sie czasem nie chce wstac jak troche mi sie chce, ale staram sie za bardzo nie trzymac, bo to sprzyja rozwojowi bakteri.
Tez tak macie, ze ok tydz moze dwa po usg jestescie wzglednie spokojne, a potem znowu zaczynaja sie obawy?
Tez tak macie, ze ok tydz moze dwa po usg jestescie wzglednie spokojne, a potem znowu zaczynaja sie obawy?
Sierpniowa
Ulicha no to fajnie masz. Widocznie już w nocy nie potrzebuje;-)
xkarola to długo karmisz. Ja na razie się nie przejmuje, bo mały ma póki co jednego ząbka. Jak wyjdzie więcej będę próbowała go oduczyć powoli, bo słyszałam, że nocne karmienie źle wpływa na zęby. Jak u Was to wygląda?
xkarola to długo karmisz. Ja na razie się nie przejmuje, bo mały ma póki co jednego ząbka. Jak wyjdzie więcej będę próbowała go oduczyć powoli, bo słyszałam, że nocne karmienie źle wpływa na zęby. Jak u Was to wygląda?
xkarola
U nas pierwszy zabek ktory wyszrdl byl bez szkliwa i kolejne tez jedynki i dwojki ma straszne ale to przez to ze od urodzenia przyjmuje leki doustnie :-( lekarz mnie pociesza ze drugie zeby beda silniejsze! kilka dni temu piatki na dole jej wyszly :-) i o dziwo bez placzu ale zastanawiam sie czy katarek nie od tego?!?
Probowalam niekarmic jej w nocy ale konczy sie to bieziemskim placzem i noszeniem na rekach. Mam nadzieje ze do stycznia oduczy sie jedzenia bo karmic 2 to bedzie ciezko :-/
Probowalam niekarmic jej w nocy ale konczy sie to bieziemskim placzem i noszeniem na rekach. Mam nadzieje ze do stycznia oduczy sie jedzenia bo karmic 2 to bedzie ciezko :-/
reklama
Uzywam tego samego zelu co Juti z Rossmana. Tez czesto staram sie podnosic nogi wyzej, ja w ogole mam tendencje do puchniecia nog, na jednej mam nawet zylaka od dobrych kilku lat, mi nawet przy niesprzyjajacej pogodzie dlonie puchly... co do sikania tez mi sie czasem nie chce wstac jak troche mi sie chce, ale staram sie za bardzo nie trzymac, bo to sprzyja rozwojowi bakteri.
Tez tak mam to chyba taka nasza matczyna schiza