reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

`Ulicha, ja cisnienie mam mierzone przez polozna i wpisuje do ksiazeczki. Ja nie puchne a cisnienie ostatnio mialam 120/75 wiec spoko, ale gdyby sie cos dzialo to od razu bym mowila lekarzowi :)

reklama
Innabajka - żelki i migdały chętnie wypróbuję :)

Paulettah - jedzenie przed wstaniem u mnie odpada, ledwo wody się napije i po paru minutach lece obejmować sedes :( :(

czesc dziewczyny jak samopoczucie? moje troche lepiej. ale do kardiologa sie wybieram, tylko czekam na skierowanie.

Mika ja juz nie mam mdlosci i wymiotow. pilam gorzka herbate bardzo mi pomagala. albo mietowa gume czy cuksa na chwile.
Vivienne super, gratuluje i sie ciesze z Toba :)
Sierpniowa, XKarola - nie boicie sie o zabki ze popsuja sie od nocnego mm? moj mlody od 1,5 roku nie pije juz mm.

ja mam wizyte za tydzien dopiero! :( i wlasnie mi Pani z Diagnostyki powiedziala ze wyniku nie bedzie na czas. no coz, jakas obsuwe mam ciagle z tymi badaniami, wszystko na ostatnia chwile.

Martusia, super ze u Ciebie lepiej :)

Ja mam rozne samopoczucie ale napewno gorszr niz w I trymestrze. Ciagle mnie cos boli a to mi slabo, dobrze ze zaraz uciekam z pracy :)

Hej Dziewczyny,
Wczorajsza wizyta udana, wszystko w porządku, 13 cm ma dzidzia, no i bedzie drugi chłopak... Nie ukrywam, ze byłam wczoraj troszkę rozczarowana. Bye bye różowe tutu;)

reklama
Innabajka - no z tym czestym jedzeniem musze sobie nawyk zrobic :) bo u mnie to juz 15 tydz a zamiast przytyc to od poczatku ciazy schudlam 4kg przez te wymioty.

*martusia* - chyba gorzka herbata bedzie dobrym pomyslem :)

Do góry