reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Wczorajsza wizyta udana, wszystko w porządku, 13 cm ma dzidzia, no i bedzie drugi chłopak... Nie ukrywam, ze byłam wczoraj troszkę rozczarowana. Bye bye różowe tutu
a ja licze na drugiego chlopca nawet imie juz wybralismy stwierdzilam ze dziewczynki sa trudne w obsludze i nie mam z nimi doswiedczenia ale bedzie psikus jak sie okaze ze dziewczynke nosze...
Marcepanek
Oj szalejecie.
Mika06 nie mam sposobu wszystkiego próbowałam i czuje ,że czeka mnie to co w pierwszej ciazy czyli masakra do końca
Dziewczyny jesli dzieciaczki maja juz rok to warto wprowadzić system normalnych posiłków ,ze dzien kończy sie na kolacji. Bratowa meza tez tak myślała ze dziecko potrzebuje nocnego karmienia i tak mały ciągnął nocami do 6roku życia...
A ja mając dwójkę wprowadziłam ostatni posiłek bardziej treściwy i nie było nocnego podjadania. Dziecko bardziej budzi sie z przyzwyczajenia niz głodu.
No i zęby istotny fakt ,przy nocnym jedzeniu nie maja łatwo.
Dacie rade dzieci musza sie przyzwyczaić. A WY odpocząć.
Nocne wstawanie ,no cóż ciesze się ,że łazienkę mamy tuż przy sypialni
xkarola za wtorkowa wizyte && musi byc dobrze.
Green_parsley ja rozważam zakup dopplera do słuchania dzidzi ,ale z drugiej strony boje sie ze popadnę w paranoje. Tak wiec tak źle tak nie dobrze.
Paulettah gwarantuje ze rozpoznasz matka zawsze pozna. Gorzej z nauczycielami
U nas w szkole bliźniaki chodzili ubrani tak samo. Nauczyciel nie raz został oszukany
Mika06 nie mam sposobu wszystkiego próbowałam i czuje ,że czeka mnie to co w pierwszej ciazy czyli masakra do końca
Dziewczyny jesli dzieciaczki maja juz rok to warto wprowadzić system normalnych posiłków ,ze dzien kończy sie na kolacji. Bratowa meza tez tak myślała ze dziecko potrzebuje nocnego karmienia i tak mały ciągnął nocami do 6roku życia...
A ja mając dwójkę wprowadziłam ostatni posiłek bardziej treściwy i nie było nocnego podjadania. Dziecko bardziej budzi sie z przyzwyczajenia niz głodu.
Green_parsley ja rozważam zakup dopplera do słuchania dzidzi ,ale z drugiej strony boje sie ze popadnę w paranoje. Tak wiec tak źle tak nie dobrze.
U nas w szkole bliźniaki chodzili ubrani tak samo. Nauczyciel nie raz został oszukany
xkarola
Chcialabym zrezygnowac ale jak?? Pomozccie!!!czesc dziewczyny jak samopoczucie? moje troche lepiej. ale do kardiologa sie wybieram, tylko czekam na skierowanie.
Mika ja juz nie mam mdlosci i wymiotow. pilam gorzka herbate bardzo mi pomagala. albo mietowa gume czy cuksa na chwile.
Vivienne super, gratuluje i sie ciesze z Toba
Sierpniowa, XKarola - nie boicie sie o zabki ze popsuja sie od nocnego mm? moj mlody od 1,5 roku nie pije juz mm.
ja mam wizyte za tydzien dopiero! i wlasnie mi Pani z Diagnostyki powiedziala ze wyniku nie bedzie na czas. no coz, jakas obsuwe mam ciagle z tymi badaniami, wszystko na ostatnia chwile.
Oj szalejecie.
Mi ciotka blozniaczka opowiadała wczoraj taka anegdotkę ze ich mama a moja prą prą babcia zawsze je rozpoznawała a tata czyli pra prą dziadek miał problem i je mylił wiec mówił do nich bezosobowo kurde tak sobie myśle ze babcie to podziwiam ośmioro dzieci przed wojna ani lekarzy ani usg to dopiero musiało być cieżko!
*martusia*
Chcialabym zrezygnowac ale jak?? Pomozccie!!!
wiesz co? ja mlodemu powiedzialam ze mleczka juz nie ma, pokazalam puste opakowanie. oczywiscie dostawał i dostaje nadal tresciwa kolacje. ale tez on jakos nie przepadal za mlekiem. jakos po roczku pil tylko na kolacje duza flaszke a pozniej kanapeczki czy gesta kaszke. poza tym balam sie nieco o jego zabki mimo szczotkowania ze sie popsuja. i mial tez problemy z brzuszkiem, bez mleczka bylo juz o wiele lepiej.
co dziecko to inna metoda dziala. a probowalas moze mleka roslinnego? moj uwielbia ryzowe. sama mu robie ale mozna w rosmanie np kupic. w ogole te mleka sie samemu w domu latwo robi, wystarczy miec ryz/migdaly/platki owsiane/kasze jaglana i voila
reklama
Limonka87
Mika, narazie na każda informacje reaguje: "a gu" moze chłopaki z mała różnica wieku beda fajnie sie dogadywać niepotrzebnie sie tak nakrecalam, nawet mowie to mojego K. ostatnio, ze zbrzydlam, pewnie dziewczynka bedzie, a to nie ciaza, po prostu taka twarz
Martusia, mi sie wydaje, ze dziewczynki troche spokojniejsze, przydałoby sie w domu troche spokoju dla równowagi
Martusia, mi sie wydaje, ze dziewczynki troche spokojniejsze, przydałoby sie w domu troche spokoju dla równowagi