reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wrocilam z USG i wszystko dobrze dzieciaczki zdrowe teraz tylko czekamy na wyniki pappa :) wrzucam wam fotke :D

Załączniki

• 1436453039471.jpg
    1436453039471.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 66
Emenems te pryszcze mnie zabijają!!!! Cała twarz, dekolt i plecy! W życiu tak nie miałam. Krater na kraterze!!!!

Czy wiecie czy są jakies środki skuteczne i bezpieczne w ciąży na to całe ohydztwo? Bo ja się w lustrze nie poznaję!!!

Ja mam jeszcze reke na dlugosci od dloni do lokcia masakra :D

Paulettah, gratuluję! :-)

A mówili że w ciąży cera się poprawia... prych!
Są na to jakieś skuteczne smarowidła?

A ja nie mam zadnych krostek, pryszczy, nic a nic ;)
Za to moglabym jesc, ciagle jesc, wstydze sie nawet napisac jakie ilosci ;( ssie mnie tak niemilosiernie, ze nie umiem tego opisac, do tego im bardziej jestem glodna tym gorzej mnie mdli :/

Ja mam krostki Ale parę na czole i na brodzie tyle że widać z bliska.

Deszcz nas zmoczył strasznie, oby nie było choroby z tego.
U endo trochę gorzej mam większą dawkę leków i wizyta za 6 tygodni. Prywatnie oczywiście... Podłamałam się troszkę.

Martusia to normalne że wizyta tak często. Ją już mam rospiske do końca ciąży i wyzyty co 4-6 tyg i potem 3 miesiące po porodzie

reklama
Ja chodze prywatnie co 3 tyg a wiem ze potem bedzie co 2 albo nawet co tydzien! Wiec nie ma co sie zalamywac ponyslcie ze inni maja gorzej :D

Do góry