reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Moj maz to tez inny typ muzyczny :)

No ja staram sie głaskać bo czytałam ze trzeba hehehehe

Czuje ze nocne duszności sie zbliżają .. Planowałam dzis spac z mezem w sypialni bo od 3 nocy spie sama ale nie wiem cxy da rade... Jak bede charczeć do 5 to se odpuszcze i pojde do gościnnego i dam mu sie wyspać ..

reklama
Tutti ja mam wizyte za 3 tyg pewnie, dzidziw byla zwinieta wiec nieco ponad 8cm wiec nie dalo sie jej zmierzyc normalnie

Dziś mój dzień, usg genetyczne, jakoś się nie stresuje, ale mam mieszane uczucia..
U mnie jest już chłodniej, padało nad ranem, mam nadziej€, że tak zostanie i wrócę do żywych ;-)

Ja juz fiksuje z zapachami, wszystko mi smierdzi i od razu mnie podbija, mezowi codziennie przed snem kaze sie 2h moczyc dopiero go wpuszczam do lozka, bo jest mechanikiem i ciagle mu mowie, ze smierdzi metalami, smarami... fuj... przeszkadza mi zapach w pokoju, w kuchni, w lazience w lodowce, wszedzie, aby na powietrzu jest ok.

Green mam to samo:) ale pomimo minusów sa małe plusy. Ostatnio byłam w sephorze kupić delikatniejszy zapach. Mając już pakiet próbek w ręku koleś się mnie pyta, to moze jeszcze raz psikne Pani na próbki bo te pewnie już trudno rozróżnić, a ja ze nie i dokładnie wskazałam mu który jest ktory:) się zdziwił:) więcej plusów nie ma:)
U nas znowu się cieplo zrobiło...
Ostatnio mam jakieś złe myśli, lewy jajnik mnie 2 dzień boli i chciałabym już poczuć dziecko bo martwię się jak idotka czy tam jest :(

reklama
Do góry