reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Julia - znam ten etap i sie nie dziwie i ci kibicuje zebys żyła zgodnie ze swoim zdrowiem psychicznym.
Jestes mega dzielna, mam nadzieje ze bedziesz do nas zaglądać jak bedziesz miała info na temat swoich badan i ew rokowań. Kazda z nas Ci kibicuje i dla nas zawsze bedziesz styczniowa mama 2016.
Julia a ile masz lat ?

Pozatym wiesz, to zadne pocieszenie i ti denerwujące jest ale zapewne kazda z nas ma znajoma co miała nawracające poronienia az sie udało...tez taka mam oczywiscie - walka kilka lat kilka poronień, urodziła pierwszego syna jak miała 31 lat i dwa miesiace temu drugiego - no ale wirm ze tskie opowieści denerwują

Trzymaj sie i koniecznie zaglądaj do nas na bieżąco z informacjami ! Oprocz ciążowek tradycyjnych :) jest tutaj kilka mam po kilkuletnich staraniach ktore jak nikt cie rozumieją!!

reklama
Kochane bede miec wyniki co bylo przyczyna odejscia napisze Wam, za kariotypami czeka sie miesiac.

Emenems mam 31 lat, no zobaczymy, w domu ciezko sie funkcjonuje, w koncu przed chwila bylam w ciazy i tak nagle zostalo mi to zabrane:-(
musze sie pozbierac, a dzis szczegolnie mam podly dzien, mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy!!

Julia kochana, ściskam Cię i liczę ze badania wskażą konkretna wadę co pozwoli w przyszłości zapobiec poronieniem i pochwalisz się nam pięknym bobaskiem. Twoja droga jest trudniejsza od naszych ale wierze ze ja przebrniesz. Daj znać co wyszło w badaniach.

Julia Joa ma 32 a ja 33 i obie jestesmy w pierwszej ciazy po wielu latach - zreszta w Norwegii inaczej patrzą na wiek heheeh mi lekarz mowil ze strasznie młoda jestem i powiem ci ze jak patrzyłam na pary s naszej klinice to rzeczywiscie - gowniara gahaha

Hej, u mnie też noc burzowa, błyskało się, ze przez zasłonięte rolety widziałam

Sierpniowa- zdrowia, a co do progesteronu nie mam pojęcia skąd te wahania

Julia- dobrze, ze poznacie przyczynę i może kiedyś się uda :) Trzymam kciuki

Ja też mam 31 a w momencie porodu będę miała skończone 32 a rocznikowo zacznie się 33 rok... I to moja pierwsza ciąża.

Julia, jestesmy z Toba <3

Mnie moja mama rodzila majac 34 :-) Ja zaraz koncze 26 do trzydziestki mysle ze zmajstrujemy jeszcze jedna, dwie pociechy

Boże mam dziś tak fatalny dzień, wkurw zaraz osiągnie apogeum. Musiałam w nocy wziąć apap, tak mnie bolała głowa. Do tego Oliwier to istny diabeł dzisiaj. Ratunku...

Julia super że napisałaś do nas, czekałam na jakieś wieści. Wierzę że w końcu Ci się uda... dbaj o siebie. Mocno Cię tulę.

A ja mam 26 lat, Oliwiera urodziłam mając 23 lata. Wyszłam za mąż mając 22. Zaczęłam młodo z myślą że po 30 stce chce już normalnie pracować itp A nie bawić się w pieluchy. ;)

Trzymam kciuki za wizyty i badania. Ja mam 24 lipca dopiero.

reklama
Do góry