reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzis tak zjadlam ;
Czy juz bardzo zle jest? Rano naleśnik z twarogiem potem dwa jajka z liśćmi, potem pol bułki ze schabem i troche warzyw, w domu kurczaka ze 100gr z ziemniakami słodkimi potem dwie miski zupy krem z marchewki( rosół marchewka ziemniak - nic wiecej) i traz dwie bułeczki jedna z serkiem wiejskim druga z żółtym .... Czy to jest mega duzo ? Plis powiedzcie mi zr ogolnie zjadłabyscie tyle :D
Wydaje mi sie ze to mega duzo i ze bede tyć z dnia na dzien !!! HELP !

Emenems- a do kiedy będziesz w Polsce? Ja będe prawdopodobnie od 24 do 26 lipca, ale w Gdyni
Zupę krem to bym sobie zjadła. Marchewkową!
Ja lepiej się nie przyznaję, bo dzisiaj mega niezdrowo: płatki słodkie na mleku, kilka cukierków czekoladowych, truskawki, na obiad frytki plus kotlet z kurczaka z wczoraj, casto lemoniadowe kupne :p
Czasem mam takie dni, że zjadam takie śmieci, a czasem caluśki dzień zdrowo. A w niedzielę kebaba wciągnęłam, tak za mną chodził :p

Marcepanek- u mnie Polka się w terminie urodziła, ale taka malutka, ze w 56 to tonęła i dobrze że po siostrzeńcach męża mieliśmy takie wcześniacze ubranka to były akurat :)
Ale śliczności :) Uwielbiam takie beże. Szkoda, ze nie wiem jeszcze co będzie, bo pod koniec czerwca wyprzedaże się zaczynają to by nakupowała :p Ale najwyżej coś z beżów własnie kupię i już. Ja jestem ciuchoholiczką i Polka to ma dwa razy więcej w szafie ode mnie :p ALe z lumpka większosć

Urmila- witaj i gratulacje

Tusiaczek- hahaha dobre :) Ja już mojemu M powtarzam, że to drugie i ostatnie, bo Młoda ostatnio szaleje. Ona zdecydowanie nadaktywna jest, a przy takiej nijakiej pogodzie to ją po prostu roznosi

Simka w Gdańsku do 27 wiec jest spora szansa zgrania sie !! Mega :)

No ja słodyczy nie jem nawet w domu nie mam ... Zupka tak marchewkowy krem :)
Za to bym zjadla ta kaczkę ....hahaahah

Emenems nie no brakuje Ci do mojej ilości zwłaszcza ,ze ja na gramy nie lecę ;) A i jeszcze w nocy muszę przekąsić. O spaniu do późna moge pomarzyć kończy się to szybkim wlotem do WC...i jedzeniu czegokolwiek byle szybko znalazło się w brzuchu przed następną falą. Generalnie co 1,5h najrzadziej muszę jeść.
Nie martw się w cycki coś musi iść ;)

Simka no właśnie wyprzedaże takie ze aż żal wtedy nie kupowac. A beże to jednak bezpieczne są. Do tego uwielbiam dzieci w bieli bo poźniej jak starsze są to białe to przekleństwo :D
U mnie i syn i córka nie przekroczyli 50cm tak więc mali. Zawłaszcza syn całe 46cm gdzie ubranka 50 to jak worki. Normalnie bez rozpinania przez głowę mozna było ubierać całego. A pampersy micro czyli te do 2kg wisiały po kolana. Ale teraz ten maluch ma już 120cm i wszystko nadgonił.
A ile córcia ma lat ? U mnie każde po 2urodzinach dostawało takich pomysłów ,że głowa mała.

Marcepanek ja jedyne co robie e nocy to sikam co godizne ;D jesc nie jem bo juz wczesniej sie nauczyłam usypiać jak ew burczy w brzuchu :D

Ale martwię sie ze jem duzo niestety, ale coz, mie moge jesc jak jadłam bo chyba padła bym - przed ciaza na omlecie z 3jajek pol dnia mogłam przelecieć na ludzie - teraz pol godziny

Ja jem mało bo nie mam czasu jeść dziś np. Pracowałam 12 godzin bez przerwy i zjadłam tylko jedno kiwi ooooo! Teraz na korniki jestem czekam na mamę bo wlamsiw przyleciała do mnie na tydzień wiec mega szczęśliwa jestem! I jedziemy na kolacje do moich teściów to nadrobie

Witajcie
chciejka - tak mi przykro.

Chciałam załączyć zeskanowaną gazetkę reklamową o bankowaniu krwi pępowinowej i jeszcze o ćwiczeniach i przygotowaniu do porodu, ale dziadostwo nie wchodzi mi na stronę i krzyczy że za duże. A już pozmniejszałam!
Albo będę wysyłać poszczególne wiadomości, bo nie wiem jak to załaczyć. nawet załaczyć jako zdjęcia nie chce :(

Moja najbliższa wizyta to dopiero 29.06, ale badania prenatalne nieinwazyjne już 2 lipca.
Pozdrawiam

reklama
Enenems podziwiam ciebie ze tak dużo jesz ;)ha to nie potrafię nic wciągnąć :( hak juz się udaje to tylko suchy chleb, chociaż dziś na kolację zjadłam 1,5 bułki z pomidorem :)

Ja krwi pępowinowej nie zostawiam bo to niestety u nas jest stratą czasu i kasy, ono nie wiedzą i tak jak mają ją później wykorzystać, a jest tyle sposobów i chorób :( taka jest niestety smutna prawda :( u nas jest nabijanie kasy firmą i tyle :( na zachodzie i owszem ale nie u nas :( chciałam przy Olinie ale zrezygnowałam

Do góry