reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Moje gdańskie panny !! Limonka Joa - upatrzyłam sobie bar/restauracje Kos na piwnej ... Maja kaczkę w sosie pomarańczowym z musem jabłkowo-selerowym :D ej no - macie ochote sie tam spotkac ????

Kos fajny pomysł- na pewno się najemy bo tam mega porcje! Poniżej fota z ostatniej wizyty w Bistro.
ImageUploadedByForum BabyBoom1434520072.554294.jpg
Kiedy to miało być? We wtorek?

Mi na mdłości pomaga przegryzanie migdałów ato w dodatku bogactwo wszystkiego:) oraz chlebek ryżowy bo nie pęcznieje a organizm pobudza trawienie no i oczywiście codziennie koktajl z owoców z odrobina nabiału. Polecam

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434520072.554294.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434520072.554294.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 43
Joa!! Wlasnie zaplanowałam na deser ta tartę limonkowa :D hahaah nigdy tam nie byłam ... Ej no to idziemy tak wtorek powiedzmy 17.45? Pasuje ?
Limonka ???

Xkarola - ja nie wiem czy mi niedobrze od ciazy czy z nerwow bo jutro wizyta.... I urlop niedługo i mówienie rodzinie ehhh wszystko stres

Mi tez pasuje:) Emenems ale się rodzina ucieszy!!! Ty się nie stresuj tylko raduj! Nie dosyć ze urlop to jeszcze z taaaakim prezentem jedziesz:)
Ja wczoraj na meczu Polska - Grecja byłam i teraz nie wiem jak w pracy wytrzymam :)

julia- śliczny Maluszek :)

Jedzenie w nocy nie popłaca! Szczególnie słodyczy. Najpierw nie mogłam zasnąć, bo byłam głodna. O 1 w nocy pokusiłam się o kawałek ciasta, co by się zapchać i... drugie pół nocy nie mogłam spać, bo mnie boli ząb. Poszłąm do dentysty to nie chcieli przyjać (a z bólem powinni), po 14 mam próbować lub w innym gabinecie (taaa pół miasta będę obchodzić). A tu nawet przeciwbólówki nie można wziąć :(
Nic, będe dzwonić po tej 14 czy mnie przyjmą, bo lecieć drugi raz nie ma co

reklama
Simka w nocy musisz przyjmować tylko białko najlepiej jak kupisz odżywkę białkowa zrobisz gęstego Shake nie dosc ze moze byc pyszny jak truskawka czy czekolada to białko sie długo rozkłada i spi sie dobrze po nim - oczywiscie mozna to zastąpić białkami z jajek albo wołowina :D tez białko :)
Głowa do gory !

I nie zryj juz ciasta po nocy hahahaha :)

Do góry