reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Moje gdańskie panny !! Limonka Joa - upatrzyłam sobie bar/restauracje Kos na piwnej ... Maja kaczkę w sosie pomarańczowym z musem jabłkowo-selerowym :D ej no - macie ochote sie tam spotkac ????

Kos fajny pomysł- na pewno się najemy bo tam mega porcje! Poniżej fota z ostatniej wizyty w Bistro.
ImageUploadedByForum BabyBoom1434520072.554294.jpg
Kiedy to miało być? We wtorek?

Mi na mdłości pomaga przegryzanie migdałów ato w dodatku bogactwo wszystkiego:) oraz chlebek ryżowy bo nie pęcznieje a organizm pobudza trawienie no i oczywiście codziennie koktajl z owoców z odrobina nabiału. Polecam

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434520072.554294.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434520072.554294.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 47
Joa!! Wlasnie zaplanowałam na deser ta tartę limonkowa :D hahaah nigdy tam nie byłam ... Ej no to idziemy tak wtorek powiedzmy 17.45? Pasuje ?
Limonka ???

Xkarola - ja nie wiem czy mi niedobrze od ciazy czy z nerwow bo jutro wizyta.... I urlop niedługo i mówienie rodzinie ehhh wszystko stres

Mi tez pasuje:) Emenems ale się rodzina ucieszy!!! Ty się nie stresuj tylko raduj! Nie dosyć ze urlop to jeszcze z taaaakim prezentem jedziesz:)
Ja wczoraj na meczu Polska - Grecja byłam i teraz nie wiem jak w pracy wytrzymam :)

julia- śliczny Maluszek :)

Jedzenie w nocy nie popłaca! Szczególnie słodyczy. Najpierw nie mogłam zasnąć, bo byłam głodna. O 1 w nocy pokusiłam się o kawałek ciasta, co by się zapchać i... drugie pół nocy nie mogłam spać, bo mnie boli ząb. Poszłąm do dentysty to nie chcieli przyjać (a z bólem powinni), po 14 mam próbować lub w innym gabinecie (taaa pół miasta będę obchodzić). A tu nawet przeciwbólówki nie można wziąć :(
Nic, będe dzwonić po tej 14 czy mnie przyjmą, bo lecieć drugi raz nie ma co

reklama
Simka w nocy musisz przyjmować tylko białko najlepiej jak kupisz odżywkę białkowa zrobisz gęstego Shake nie dosc ze moze byc pyszny jak truskawka czy czekolada to białko sie długo rozkłada i spi sie dobrze po nim - oczywiscie mozna to zastąpić białkami z jajek albo wołowina :D tez białko :)
Głowa do gory !

I nie zryj juz ciasta po nocy hahahaha :)

Do góry