reklama
Karolina masz racje;-)
Wiecie znalazlam sposob na ten glod, troche pomaga, zuje gume Orbit i jest lepiej chwilowo;-)
W poprzedniej ciazy niemoglam ruszyc nic mietowego:/
No nic za godzine bede wyjezdzala...nie powiem nerwy sa!
Wiecie znalazlam sposob na ten glod, troche pomaga, zuje gume Orbit i jest lepiej chwilowo;-)
W poprzedniej ciazy niemoglam ruszyc nic mietowego:/
No nic za godzine bede wyjezdzala...nie powiem nerwy sa!
Cześć. Mogę dołączyć? Mam termin na 16 stycznia. Jestem już mamą dwóch chłopców (9 lat, 8 miesięcy). Planowaliśmy dziecko za 3-4 lata. Wyszło inaczej Jeszcze nie schudłam po ciąży a tu CIĄŻA Jestem już po usg i wszystko ok. Objawów ciążowych brak. Nawet nie sikam częściej niż przed ciążą.
Limonka87
Fanka BB :)
Moje gdańskie panny !! Limonka Joa - upatrzyłam sobie bar/restauracje Kos na piwnej ... Maja kaczkę w sosie pomarańczowym z musem jabłkowo-selerowym ej no - macie ochote sie tam spotkac ????
O matko, az silnotoku dostałam jeszcze przypomniał mi sie niebiański krem z groszku, który tam kiedys jadłam jestem chętna, tylko dajcie znac kiedy, żebym mogła Małemu aka adhd opieke zorganizowac
Tusiaczek2402
Moderatorka
Sierpniowa każdy może otworzyć nowy wątek
Moje dziecko się dziś szaleju najadło. Kilka dni temu nauczył się wchodzić na kanapę. Od wczoraj z kanapy na stolik. Jak nie wchodzi akurat na nic to albo po mnie skacze albo się drze. Taka sytuacja. Pff w takich dniach jak dziś zastanawiam się jak mocno musiałam uderzyć się w główkę, żeby się zdecydować na drugie dziecko
Moje dziecko się dziś szaleju najadło. Kilka dni temu nauczył się wchodzić na kanapę. Od wczoraj z kanapy na stolik. Jak nie wchodzi akurat na nic to albo po mnie skacze albo się drze. Taka sytuacja. Pff w takich dniach jak dziś zastanawiam się jak mocno musiałam uderzyć się w główkę, żeby się zdecydować na drugie dziecko
reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
Urmila to w sumie najmłodsi się z sobą dogadają swietnie.
Emenems macica robi swoje to już bardzo duża pomarańcza. Jelita też się przesuwają bo teraz musi być miejsce na nowego lokatora
Julia0903 u mnie guma nie przejdzie nie jem to mi się robi tak niedobrze ,że potem tylko wymioty. No i teraz już jem tylko to co mi się zachce. Współczuje mojemu facetowi bo jak mi się zachce to nie ma przebacz. Najdziwniejsze ,że odrzuca mnie od moich ukochanych słodyczy.
Powyciągałam rzeczy które miały być dla poprzedniego dzidziusia (a raczej dwoch aniołków) jak ja do 13 tyg wtedy tyle zgromadziłam to co będzie teraz. Specjalnie unikam sklepów z dziecięcymi bo ja to miękka jestem
Swoją drogą polecam te portki z H&M przy córci jak i synu sprawdziły się rewelacyjnie. Tak samo body też h&m a świetne jakościowo.
Emenems macica robi swoje to już bardzo duża pomarańcza. Jelita też się przesuwają bo teraz musi być miejsce na nowego lokatora
Julia0903 u mnie guma nie przejdzie nie jem to mi się robi tak niedobrze ,że potem tylko wymioty. No i teraz już jem tylko to co mi się zachce. Współczuje mojemu facetowi bo jak mi się zachce to nie ma przebacz. Najdziwniejsze ,że odrzuca mnie od moich ukochanych słodyczy.
Powyciągałam rzeczy które miały być dla poprzedniego dzidziusia (a raczej dwoch aniołków) jak ja do 13 tyg wtedy tyle zgromadziłam to co będzie teraz. Specjalnie unikam sklepów z dziecięcymi bo ja to miękka jestem
Swoją drogą polecam te portki z H&M przy córci jak i synu sprawdziły się rewelacyjnie. Tak samo body też h&m a świetne jakościowo.
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434474411.388197.jpg26,5 KB · Wyświetleń: 54
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434474434.105568.jpg32,1 KB · Wyświetleń: 56
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434474445.306928.jpg27,7 KB · Wyświetleń: 58
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434474458.538484.jpg33,3 KB · Wyświetleń: 52
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1434474469.954606.jpg31,7 KB · Wyświetleń: 57