reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tutti pozazdrościć ,ale jedno kiwi i bez ciazy to za malo. Ja niestety po jednym kiwi miałabym jazdę bez trzymanki. Mój organizm ewidentnie domaga się większej ilości jedzenia. O czym świadczą te straszne mdłości. Niestety nie da sie oszukać bo tylko po konkretnym posiłku zmniejszają się.

Ewkamm no to wizyty tuż tuż. Ja chyba będę czekać najdłużej :( Dopiero 16lipca :(

Simka moja też aniołem nie była ,ale wszystko da sie przetrwać.

Julia0903 nawet z krwiakiem szanse są ,a teraz to już w ogóle musi być tylko dobrze.

Odnośnie jedzenia właśnie naszykowałam sobie kanapek i będzie uczta :D

No po prostu miałam klientke po klientce i nie dałam rady nic zjeść czasowo! Ja cała ciąże bede pracować wiec nie mam szans na leniuchowanie! Mama dotarła, przywiozla mi masę fajnych ciuszków z polski bo ma lumpeks swój. Tesciowa zrobiła mi przepyszna kolacje wiec nadrobilam ten dzień na jednym kiwi a maź na moje hasło chce pistacje a możliwości na zakup pistacji brak zawiózł mnie na loda postacjowego ibtak to rozwiązał teraz ziuziam bo padam! Miłej nocy i jeszcze raz Jula super wieści, napisz jutro jak wygladała i ile ma dzidzia!

reklama
Iga 20150616_223345.jpg,ruszac sie nie ruszalo bo chyba spalo;-)
Ma juz 1,8 cm to zaczelismy juz 8 tc:-D
kolejna za 4 tyg badanie prenatalne

Emenems no ja mam nadzieje ze jak leki odstawie to mdlosci pojda sobie!
I skonczy sie wieczne ssanie!

Załączniki

• 20150616_223345.jpg
    20150616_223345.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 55
Do góry