reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziękuję Dziewczynki ;)
Współczuję dolegliwości, u mnie na razie spokój:)
Marcepanek, ale masz płaski brzuszek, też jestem szczupła ale nie aż tak :) a jak pojem to jestem w 7 miesiącu hehe

reklama
Emenems dasz rade uwierz :) Zresztą sporo czasu do tego momentu ;) Najlepszy sposob zeby przeżyć porod to myślec pozytywnie. Jasne bolało ,ale to nic kiedy się wie ,że za moment przytulisz i zobaczysz swoje dziecko. W końcu ponownie się zdecydowałam to o czymś to świadczy ;)

Simka i takiej niespodzianki to jednak wolałabym nie mieć ;)
Dlatego najlepiej pierwsze ubranka mieć neutralne. Ja mam dość sporo rzeczy bo poprzednio do 13 tyg się ich uzbierało. Więc na pierwszy miesiac życia moje maleństwo jest obkupione. W UK cieżko przejść obojętnie przez dział dziecięcy. Ubranka są tak słodkie ,niestety największy wybór dla danej płci. Więc konkrety już pod koniec. Ja nie zapomnę jak urodzić miał się syn ,już 3miesiace przed terminem miałam wszystko na całe pierwsze pół roku. A tu psikus bo urodził się równo miesiac przed terminem i wszystko było za duze. Wiec mając niby wszystko musiałam robić szybkie zakupu.

Joawa1985 ciesz się spokojna ciaza ;) szczęściara ;)

Marcepanek miało być zdjęcie brzucha;)
Ja tez miałam problemy z lokalnymi wymuszeniami skory szczególnie na twarzy i dłoniach . Bardzo pomogły mi kosmetyki physiogel. Do kupienia w aptece.

Tutti_frutti_by-Iga Super, że z dzidzią wszystko ok :-)
Żabila Gratuluje chłopczyka :-)
Chciejka bardzo mi przykro :-(
januarka współczuje mdłości. Ja o dziwno w pierwszej ciąży miałam gorsze, teraz jest lepiej. Porannych już prawie nie mam. Tylko wieczorne mnie dobijają. A nie masz ochoty na coś ostrego? Ja przy mdłościach ciągle mam ochotę na kebaby, ryż z kurczakiem na ostro itp. ;-)
martusia współczuje. Samopoczucie na pewno się poprawi :tak: Spokojnie, oby do drugiego trymestru :-)

Widzę, że wstawiacie zdjęcia brzuszków. Może niech moderatorka utworzy osobny wątek i będziemy co tydzień lub co miesiąc wstawiać zdjęcia. Na Sierpniówkach tak robiliśmy plus każda się chwaliła ile tak kg i cm do przodu (ale to już bliżej 6 miesiąca) ;-)

Ja mam 22.06 wizytę i pewnie skieruje mnie od razu na genetyczne. Też już się doczekać nie mogę.

Hej kochane

Chciejka kochana bardzo mi przykro:-( tulam:*

Ja po nalu wracam do zywych;-) corka ma dzis sie juz znakomicie;-) za ro mnie dopadly mdlosci i teraz niewiem czy czasem nie od zwiekszonej dawki Dupka! Bo biore 3 razy dziennie!

Iga super wiesci po wizycie;-) piszac o godz. 20:40 to ja mam ale dzis dopiero;-)

Marcepanek super ze wizyta udana;-) fajnie ze wszystko masz po poprzednim dziecku;-) ja troche sprzedalam i bede musiala kupic ale najpierw musi byc dobrze!

No wiec ja wizyte mam dzis, troszke sie denerwuje sie....

Wspolczuje Wam zlego samopoczucia:/ ja od dwoch dni lacze sie z Wami w bolu!
Do tego zjem cos a za chwile xzuje pustke to jest straszne uczucie:-( mam nadzieje ze szybko minie!!!

Emenems i powiedz lekarze mowia ze to mit ze kobiety jedza podwojnie w ciazy! Szlak normalnie trafia, zjadlam cos i znow ta pustka w zoladku! Musze znalesc cos lekkiego zeby przygryzac bo szalu dostane:/

Ehh nerwy sa...bo Pani doktor mowila ze jesli cos nietak bedzie to teraz juz to wyjdzie:-(

No ja robie tak ze gotuje zupy kremy z warzyw bez innych dodatkow i jak musze zjesc to pije kubek zupy zeby nie zrec cały czas - no to jest zle nie powiem .... Ale staram sie jesc czesto ale cos rozsądnego ale nie zawsze wychodzi

reklama
Moje gdańskie panny !! Limonka Joa - upatrzyłam sobie bar/restauracje Kos na piwnej ... Maja kaczkę w sosie pomarańczowym z musem jabłkowo-selerowym :D ej no - macie ochote sie tam spotkac ????

Do góry