reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tak bo u nas rodzinny prowadzi ciszę, usg w szpitalu dopochwowe to raz połówkowe.
On ma w gabinecie wiec za kazdym razem jak jestem to robi :)

reklama
Ja to jak stanę nie wyprostowana to mam 5 miesiac :) to normalne bo nie cwicze i od razu kazdy gram tlusCxu mi w brzuch idzie niestety tak mam i trudno - po ciazy bedzie znowu zrzucanie :)

Emenems bedzie grupowe zrzucanie. W kupie sila :p pozatym ja mam 160cm wzrostu a waze 69kg tzn teraz w porywach do 71 :p jak bys zobaczyla zdjm mojego brzucha na wydechu to 9 miesiac jak nic porodowka :p

Hahahahahah wariatka :D no ja mam mowie ci na wydechu jak e ciazy nie bylsm pare razy mnie kilu ludzi spytało czy jedtem wiec pomysl teraz :D na wydechu to tak szósty :D

reklama
Do góry