reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

WItajcie kochane :*
Czy to normalne zeby w 7 tyg i 2 dniu bylo widac brzuszek ? no u mnie jest juz wyraznie widoczny nawet ciocia ktora nie wiedziala nic o ciazy powiedziala ze sie domyslila bo juz zaczyna byc widac brzuszek ... Od kiedy u Was stal sie widoczny ?

reklama
Czesc. Nieszansa was nadrobic. Widze ze watek kreci sie w bajlepsze :p brzuszki macie superowe :-) ja to mam raczej oponke a juz 12 tydz mam :p bylismy tydzien w gorach troche odpoczelismy ale dzis niestety wrocilismy do domu i koniec laby :) w srode mam badania prenatalne pierwsze :-) kreacje weselne superowe :-)

WItajcie kochane :*
Czy to normalne zeby w 7 tyg i 2 dniu bylo widac brzuszek ? no u mnie jest juz wyraznie widoczny nawet ciocia ktora nie wiedziala nic o ciazy powiedziala ze sie domyslila bo juz zaczyna byc widac brzuszek ... Od kiedy u Was stal sie widoczny ?
W pierwszej ciazy wywalilo mi brzuch w 17tyg a tak to nic niebylo widac za to teraz mam swoja oponke ktora sie zaokragla :-)

Hej kobietki.czytam was cały czas, ale jakoś tak nie mam o czym pisać. .czekam na środę (wizyta).czuję się dobrze, mdłości brak. .apetyt mam, piersi piękne jak z obrazka Haha pełne, kształtne. .brodawki większe , ale nic nie boli. ..po południu jestem nie do życia, musze leżeć i po 20 usypiam.W nocy siusiu ok 4 razy. ..Dziś najadlam się ogórków konserwowych, Boziu jak mi smakowały, a teraz żołądek boli :p ...

Brzuszki ładne, sukieneczki super....

Milunia ja jestem w 8 tyg i brzuszka jeszcze niewidac, poprzednio w xiazy juz byl widoczny....wiec niema reguly;-)

Emenems musze wziasc na klate bo jak nie ja to kto?;-) wiem ze z dnia na dzien bedzie lepiej;-)

Co do wizyty ja mam we wtorek na 20.40;/ pozno;/

Ja mam 11tydz 3 dzien czyli 12tydzien :-) w srode o 11.40 mam badanie cholrrnie sie boje bo moja corcia ma wade serca i boje sie co tetaz genetyczne pokaze.

reklama
Do góry