reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

WItajcie kochane :*
Czy to normalne zeby w 7 tyg i 2 dniu bylo widac brzuszek ? no u mnie jest juz wyraznie widoczny nawet ciocia ktora nie wiedziala nic o ciazy powiedziala ze sie domyslila bo juz zaczyna byc widac brzuszek ... Od kiedy u Was stal sie widoczny ?

reklama
Czesc. Nieszansa was nadrobic. Widze ze watek kreci sie w bajlepsze :p brzuszki macie superowe :-) ja to mam raczej oponke a juz 12 tydz mam :p bylismy tydzien w gorach troche odpoczelismy ale dzis niestety wrocilismy do domu i koniec laby :) w srode mam badania prenatalne pierwsze :-) kreacje weselne superowe :-)

WItajcie kochane :*
Czy to normalne zeby w 7 tyg i 2 dniu bylo widac brzuszek ? no u mnie jest juz wyraznie widoczny nawet ciocia ktora nie wiedziala nic o ciazy powiedziala ze sie domyslila bo juz zaczyna byc widac brzuszek ... Od kiedy u Was stal sie widoczny ?
W pierwszej ciazy wywalilo mi brzuch w 17tyg a tak to nic niebylo widac za to teraz mam swoja oponke ktora sie zaokragla :-)

Hej kobietki.czytam was cały czas, ale jakoś tak nie mam o czym pisać. .czekam na środę (wizyta).czuję się dobrze, mdłości brak. .apetyt mam, piersi piękne jak z obrazka Haha pełne, kształtne. .brodawki większe , ale nic nie boli. ..po południu jestem nie do życia, musze leżeć i po 20 usypiam.W nocy siusiu ok 4 razy. ..Dziś najadlam się ogórków konserwowych, Boziu jak mi smakowały, a teraz żołądek boli :p ...

Brzuszki ładne, sukieneczki super....

Milunia ja jestem w 8 tyg i brzuszka jeszcze niewidac, poprzednio w xiazy juz byl widoczny....wiec niema reguly;-)

Emenems musze wziasc na klate bo jak nie ja to kto?;-) wiem ze z dnia na dzien bedzie lepiej;-)

Co do wizyty ja mam we wtorek na 20.40;/ pozno;/

Ja mam 11tydz 3 dzien czyli 12tydzien :-) w srode o 11.40 mam badanie cholrrnie sie boje bo moja corcia ma wade serca i boje sie co tetaz genetyczne pokaze.

reklama
Do góry