reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czesc dziewczynki. Okropnie dzis spalam, a w zasadzie co chwile sie budzilam. Kulo mnie cos w brzuchu, bolala mnie glowa i bylo cos czego jeszcze nie mialam- bolaly mnie żebra, jabym miala polamane albo jakby mi je ktos wyciagal. Bardzo nieprzyjemny bol [emoji45]

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki

mialam zamiar Was nadrobic ale chyba nie dam rady 304 strony az :szok: niestety samopoczucie nie pozwala mi czesciej tu byc do tego aktywny prawie 3latek, wybaczcie. bede co jakis czas pisac.

mi sie juz brzuszek powiekszyl mimo ze po 1 ciazy sporo zostalo, stracilam prawie 4 kg ale to normalne i tez to mialam w 1 ciazy. niedlugo ruszam na ciazowe zakupy, poki co dla maluszka mam lozeczko po Oliwku wiec wszystko od nowa ;)

slonecznego dnia zycze

usciski :)

Witam

Dziewczyny piekne brzuszki;-) za chwile zaczna nam w takim tempie rosnac ze nie ogarniemy;-)

Piekne sukienki macie;-)

Tuti no to kocno zaciskamy &&&& bobo napewno bardzo sie zmienilo;-)

Ja narazie nic niemusze kupowac z ubran bo jeszcze schudlam teraz a poza tym niewiem co mi los przyniesie....

Dzis jest bardzo ciezki dzien dla Mnie dla M i corki, ma ospe i dzis naprawde jest kulimacja bolu...niewytrzymalam plakalam razem z nia:-(

Julia bierz na klate po ospie sa zawsze wspomnienia na całe zycie :) kazdy pamieta jak miał ospę jak juz wytrzymać nie mogl - jestescie twarde babki heheheh

Hej dziewczyny:) pięknie wyglądacie:)
Ja łącze się w bólu z tymi narzekajacymi, u mnie tez nie jest fajnie. To ciagle uczucie bycia na kacu już mnie wykańcza. Wczoraj wróciłam od rodziców, a tam zawsze intensywnie i pełno ludzi. Dzisiaj ból głowy, brzucha i brak sił na cokolwiek. Przed chwila dopiero zmieniłam piżamę na dres, a tyle chciałam porobić!

reklama
Do góry