reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czesc dziewczynki. Okropnie dzis spalam, a w zasadzie co chwile sie budzilam. Kulo mnie cos w brzuchu, bolala mnie glowa i bylo cos czego jeszcze nie mialam- bolaly mnie żebra, jabym miala polamane albo jakby mi je ktos wyciagal. Bardzo nieprzyjemny bol [emoji45]

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki

mialam zamiar Was nadrobic ale chyba nie dam rady 304 strony az :szok: niestety samopoczucie nie pozwala mi czesciej tu byc do tego aktywny prawie 3latek, wybaczcie. bede co jakis czas pisac.

mi sie juz brzuszek powiekszyl mimo ze po 1 ciazy sporo zostalo, stracilam prawie 4 kg ale to normalne i tez to mialam w 1 ciazy. niedlugo ruszam na ciazowe zakupy, poki co dla maluszka mam lozeczko po Oliwku wiec wszystko od nowa ;)

slonecznego dnia zycze

usciski :)

Witam

Dziewczyny piekne brzuszki;-) za chwile zaczna nam w takim tempie rosnac ze nie ogarniemy;-)

Piekne sukienki macie;-)

Tuti no to kocno zaciskamy &&&& bobo napewno bardzo sie zmienilo;-)

Ja narazie nic niemusze kupowac z ubran bo jeszcze schudlam teraz a poza tym niewiem co mi los przyniesie....

Dzis jest bardzo ciezki dzien dla Mnie dla M i corki, ma ospe i dzis naprawde jest kulimacja bolu...niewytrzymalam plakalam razem z nia:-(

Julia bierz na klate po ospie sa zawsze wspomnienia na całe zycie :) kazdy pamieta jak miał ospę jak juz wytrzymać nie mogl - jestescie twarde babki heheheh

Hej dziewczyny:) pięknie wyglądacie:)
Ja łącze się w bólu z tymi narzekajacymi, u mnie tez nie jest fajnie. To ciagle uczucie bycia na kacu już mnie wykańcza. Wczoraj wróciłam od rodziców, a tam zawsze intensywnie i pełno ludzi. Dzisiaj ból głowy, brzucha i brak sił na cokolwiek. Przed chwila dopiero zmieniłam piżamę na dres, a tyle chciałam porobić!

reklama
Do góry