reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems- to przygotuj się na nawet 90-100 cm w pasie :p

Iga- daj znać dzisiaj po wizycie

anecia- odpoczywaj

karolinaE- mnie żebra bolą, ale to dlatego, że mam materac do wymiany i wszystkie sprężyny czuć. A tak normalnie to biodra, kolana, kostki i plecy mi wysiadają.

martsuia- ja tez całą wyprawkę od nowa, bo mam dokłądnie nic :p Posprzedawałam wszystko, bo po co parę lat miało stać

julia- zdrówka dla córki

miluniaa- u każdego to inaczej brzuch się pojawia, więc wszystko możliwe

xkarola- to trzymam kciuki za prenatalne
a to wadę u ginekologa sprawdzasz? Ja miałam wadę wrodzoną i jadę koło 20 tyg. do kariologa na echo serca płodu

Ja mam wizytę za tydzień, a już się doczekać nie mogę. Zaczynam się schizować, że za dobrze się czuję :p

Simka - wiem Dlatrgo nie mierze :D pierwszy pomiar bedzie jak po ciazy zaczne treningi i diete na nowo :D teraz nie bede sie stresowac czymś co jest nieuniknione ;p

Simka moja mala ma wady wrodzone serca. Najpierw kazal mi moj gin jechac na prenatalne i dopiero bedziemy myslec co dalej. A ty do kogo jedziesz na echo serca plodu? Jaka masz wade?

reklama
Do góry