reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems- to przygotuj się na nawet 90-100 cm w pasie :p

Iga- daj znać dzisiaj po wizycie

anecia- odpoczywaj

karolinaE- mnie żebra bolą, ale to dlatego, że mam materac do wymiany i wszystkie sprężyny czuć. A tak normalnie to biodra, kolana, kostki i plecy mi wysiadają.

martsuia- ja tez całą wyprawkę od nowa, bo mam dokłądnie nic :p Posprzedawałam wszystko, bo po co parę lat miało stać

julia- zdrówka dla córki

miluniaa- u każdego to inaczej brzuch się pojawia, więc wszystko możliwe

xkarola- to trzymam kciuki za prenatalne
a to wadę u ginekologa sprawdzasz? Ja miałam wadę wrodzoną i jadę koło 20 tyg. do kariologa na echo serca płodu

Ja mam wizytę za tydzień, a już się doczekać nie mogę. Zaczynam się schizować, że za dobrze się czuję :p

Simka - wiem Dlatrgo nie mierze :D pierwszy pomiar bedzie jak po ciazy zaczne treningi i diete na nowo :D teraz nie bede sie stresowac czymś co jest nieuniknione ;p

Simka moja mala ma wady wrodzone serca. Najpierw kazal mi moj gin jechac na prenatalne i dopiero bedziemy myslec co dalej. A ty do kogo jedziesz na echo serca plodu? Jaka masz wade?

reklama
Do góry