reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems wspolczuje powrotu do pracy:/

Seeyou to trzymamy kciuki za wizyte;-)&&&&
Kochana niema jak swietowac jak czlowiek przykuty do lozka:/

Ale wlasnie leze sobie na lezaku w ogrodzie w cieniu;-) wypoczywam i lapie swiezego powietrza;-)

Wlasnie zastanawiam sie jak lezac prasowav bo jestem chora jak rzeczy wyprane ida prosto do szafki:/

Karola witamy;-)

Karolina uwazam ze to niepowod do zamrtwien;-) ciesz sie ze nie lezysz z mdlosciami, a brak objawow nieoznacza ze z ciaza jest cos nie tak;-)
Kiedy masz wizyte? To moze cie ona uspokoi;-)

Wizyte mam za tydzien w czwartek...

reklama
emenems nie wiem czy i ja się nie zlame i nie wezmę zwolnienia na nas wizycie. . w sumie to w pon idę po zaswoadczenie hehe ale tak głupio bo niedawno mówiłam szefowi ze będę pracować. ..no ale zawsze mogło się coś zmienić :)

Aktina: dzięki za info, chyba trzeba będzie się wybrać do białego na usg, zastanawiam się tylko ile osób jeszcze się zdecyduje i jak duże kolejki będą :-)
A chleb najlepszy, jak masz piekarnik, to własnej roboty, nie jest trudno zrobić, można wtedy dodać masę ziaren i nie ma problemu z błonnikiem :-)

Simka, nie chcę Ci marudzi :no: ale jogurt grecki ma około 9 % tłuszczu, lepsze mleko lub jogurt naturalny, ale bez cukru, trzeba dokładnie sprawdzić na opakowaniu, bo wiele mleczarni dosładza, ale można znaleźć takie, które nie słodzą.

Emenems, powinnaś mieć o wiele mniejsze objawy astmy,
„W 9 tygodniu ciąży uwalniany w wysokich stężeniach progesteron oddziałuje również na drogi oddechowe ciężarnej powodując poszerzenie tchawicy i oskrzeli, wskutek czego zwiększa się wentylacja pęcherzykowa. To dlatego kobiety chorujące na astmę w ciąży odczuwają złagodzenie objawów.” Poniżej link do całości:
9 tydzień ciąży - Dzieci.pl
witam nowe forumowiczki i pozdrawiam :-)

Ewka!! Dzieki bo strasznie sie balalm przyjazdu a teraz bedzie duzo łatwiej :)

Aktina - mialalm taka sama rozmowę po czym zwolnienie przyniosłam gahah tez powiedziałam ze ciaza to nie choroba i bach! Zwolnienie

emkamm noo jak mi nic nie wyskoczy to się przyjadę, ma być też moja koleżanka. hak się zdecydujesz to daj znać :) daleko od Białegostoku mieszkasz ??

Emenems no tak nie ma to jak robić dobra minę :) hehe ale już Ci powiem ze wcześniej jak te mdłości miałam to czułam się gorzej i tez ledwo siedziałam ale szef nie wiedział to inna sprawa. teraz zobaczymy co mi lekarz powie. na razie może się przemęcze ale nie wiem, nie wiem, perspektywa zwolnienia jest kusząca :)

reklama
Do góry