reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ale w ostateczności to jednak leki sa.

A ja dzis wstalam w jakims dziwnie dobrym humorze i samopoczuciu i oczywiscie cieszy mnie to ale z drugiej strony sie boje se moze to zle ? Ehhh nie dogodzisz

No ale w ostateczności to jednak leki sa.

A ja dzis wstalam w jakims dziwnie dobrym humorze i samopoczuciu i oczywiscie cieszy mnie to ale z drugiej strony sie boje se moze to zle ? Ehhh nie dogodzisz

No wlasnie mam tak jak Ty jak jest za dobrze i dobrze sie czuje to zacxynam swirowac ze moze cos jest nie tak....sle to chyba kobiety w ciazy tak maja foszukuja sie czegos na sile. Ja jestem tego swiadoma i nic nie moge z tym zrobic. Zyje od wizyty do wizyty. Nastepna mam w przyszly czwartek. To bedzie 10 tydz. Mam nadzieje ze moja krewetka sie rozwija i jest wszystko ok...

No ja mam 18.06 i masakra - u rodzinnego wiec poprosze o zwykle usg to zerknie powiem ze potrzebuje przed podróżą zeby zobaczył czy ok .

Dzis pierwszy raz wstalam bez mdlosci i bolu głowy i mnie to niepokoi... Ale głupia jestem no.. Tez od wizyty do wizyty... Musze dwa tygodnie przeczekać ! Masakra jakas

Licze na to ze to moze kończą sie te dolegliwości ? To 9 tydzien troche wcześnie ....

Daj spokuj ja w nocy nie spalam tylko jadlam. A mdlosci nie mam i nie mialam i to rez mnie martwi choc inni mowia ze powinnam sie cieszyc. I tak zle i tak niedobrze [emoji53]

No dokaldnie ... Hehehe niby cieszyć sie.

Ja W nocy nie podjadlam nauczyłam sie jak sie odchudzałam, czasami budzilam sie głodna ale umiem usnąć z tym a jak jest bardzo zle to pije odżywkę białkowa to to bardzo zapełnia i białko wolno wie rozkłada to na długo starcza - mozesz sprobowac :)
Do trgo mam jedna o smaku double chocolade :D hahahah

Ja nigdy w nocy nie podjadalam ale ewidentnie moja kochana krewetka uznala ze musimy cos zjesc [emoji3] a tak mnie ssie z glodu ze nie moge lezec. Czytalam w necie ze niektorzy sie z rego smieja i mowia ze to taki trening przed nocnym wstawaniem po urodzeniu do dziecka [emoji3][emoji3][emoji3]

Hehehe możliwe, u mnie to wstawanie siku 6 razy to taki trening
no mowie ci sprobuj odzywki białkowej - na prawde zapełnia i nie ma szans od trgo utyć a zdrowe bo to damo białko

reklama
ja w pierwszej ciąży tez sie budzilam na jedzenie ale to juz w takiej zaawansowanej z dużym brzuszkiem, a tak bez ciąży to nawet kolacji nie jem ;) echh..

dziewczyny o 14 wizyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZALEJE

Do góry