reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ale w ostateczności to jednak leki sa.

A ja dzis wstalam w jakims dziwnie dobrym humorze i samopoczuciu i oczywiscie cieszy mnie to ale z drugiej strony sie boje se moze to zle ? Ehhh nie dogodzisz

No ale w ostateczności to jednak leki sa.

A ja dzis wstalam w jakims dziwnie dobrym humorze i samopoczuciu i oczywiscie cieszy mnie to ale z drugiej strony sie boje se moze to zle ? Ehhh nie dogodzisz

No wlasnie mam tak jak Ty jak jest za dobrze i dobrze sie czuje to zacxynam swirowac ze moze cos jest nie tak....sle to chyba kobiety w ciazy tak maja foszukuja sie czegos na sile. Ja jestem tego swiadoma i nic nie moge z tym zrobic. Zyje od wizyty do wizyty. Nastepna mam w przyszly czwartek. To bedzie 10 tydz. Mam nadzieje ze moja krewetka sie rozwija i jest wszystko ok...

No ja mam 18.06 i masakra - u rodzinnego wiec poprosze o zwykle usg to zerknie powiem ze potrzebuje przed podróżą zeby zobaczył czy ok .

Dzis pierwszy raz wstalam bez mdlosci i bolu głowy i mnie to niepokoi... Ale głupia jestem no.. Tez od wizyty do wizyty... Musze dwa tygodnie przeczekać ! Masakra jakas

Licze na to ze to moze kończą sie te dolegliwości ? To 9 tydzien troche wcześnie ....

Daj spokuj ja w nocy nie spalam tylko jadlam. A mdlosci nie mam i nie mialam i to rez mnie martwi choc inni mowia ze powinnam sie cieszyc. I tak zle i tak niedobrze [emoji53]

No dokaldnie ... Hehehe niby cieszyć sie.

Ja W nocy nie podjadlam nauczyłam sie jak sie odchudzałam, czasami budzilam sie głodna ale umiem usnąć z tym a jak jest bardzo zle to pije odżywkę białkowa to to bardzo zapełnia i białko wolno wie rozkłada to na długo starcza - mozesz sprobowac :)
Do trgo mam jedna o smaku double chocolade :D hahahah

Ja nigdy w nocy nie podjadalam ale ewidentnie moja kochana krewetka uznala ze musimy cos zjesc [emoji3] a tak mnie ssie z glodu ze nie moge lezec. Czytalam w necie ze niektorzy sie z rego smieja i mowia ze to taki trening przed nocnym wstawaniem po urodzeniu do dziecka [emoji3][emoji3][emoji3]

Hehehe możliwe, u mnie to wstawanie siku 6 razy to taki trening
no mowie ci sprobuj odzywki białkowej - na prawde zapełnia i nie ma szans od trgo utyć a zdrowe bo to damo białko

reklama
ja w pierwszej ciąży tez sie budzilam na jedzenie ale to juz w takiej zaawansowanej z dużym brzuszkiem, a tak bez ciąży to nawet kolacji nie jem ;) echh..

dziewczyny o 14 wizyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZALEJE

Do góry