reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

kurcze wy powaznie o tych plamach? pjerwsze slysze... tez bede uwazac ;)

do wizyty zostalo mi 23h!! jutro o 14...ale mam stresa:p

jak tam swietujecie?;-) u nas niestety pogoda zaczyna sie psuc:( ale wybieram sie z mala.do znajomych na grilla, strasznie mi sie teskni za mężem a to jeszcze prawie caly miesiac:/ czemu w tej polsce tak musi byc, ze ludzie musza.wyjezdzac za chlebem...

zjadlam wlasnie pyszny obiadek,malutka spi,wymeczona po procesji hehe, a ja odpoczywam bo jestem u mamy;-)

reklama
Kurcze dziewczyny u mnie 9 tydz i 1 dzien i w sumie nie mam objawow. Tylko troszke oelniejsze piersi, czesto jestem glodna i czesciej robie siku. Zaczynam sie martwic ze nie mam innych objawow. Moze cos jest nie tak? [emoji17]

Witajcie;-) ;-);-)Przyjmiecie mnie do waszego grona?? Chyba będę ostatnia - termin porodu mam na 31 styczeń. To moja II ciąża. Mój synek ma niecałe 2 latka. Dwie kreski były dla mnie wielką niespodzianką - po 8 cyklach starań byłam zrezygnowana. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

karolinaE, który to tydzień?

Karola witaj :)

Karolina mi też objawy z 10 tygodniem się zmniejszyły. . :) w tamtej ciąży było tak dopiero po 14 tyg ale może tak ma być :)

Witajcie;-) ;-);-)Przyjmiecie mnie do waszego grona?? Chyba będę ostatnia - termin porodu mam na 31 styczeń. To moja II ciąża. Mój synek ma niecałe 2 latka. Dwie kreski były dla mnie wielką niespodzianką - po 8 cyklach starań byłam zrezygnowana. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

karolinaE, który to tydzień?

9 tydz i 1 dzien. Zero wymiotowania od samego poczatku.

Emenems wspolczuje powrotu do pracy:/

Seeyou to trzymamy kciuki za wizyte;-)&&&&
Kochana niema jak swietowac jak czlowiek przykuty do lozka:/

Ale wlasnie leze sobie na lezaku w ogrodzie w cieniu;-) wypoczywam i lapie swiezego powietrza;-)

Wlasnie zastanawiam sie jak lezac prasowav bo jestem chora jak rzeczy wyprane ida prosto do szafki:/

Karola witamy;-)

Karolina uwazam ze to niepowod do zamrtwien;-) ciesz sie ze nie lezysz z mdlosciami, a brak objawow nieoznacza ze z ciaza jest cos nie tak;-)
Kiedy masz wizyte? To moze cie ona uspokoi;-)

Ja dzisiaj byłam na działce i siedziałąm na tarasie w cieniu. Na chwilkę tylko na słońće wychodziłąm jak mi się chłodno zrobiło i z powrotem do cienia. Jedynie po 14 nogi wystawiłam do słońca, a na słoneczku na chwilkę usiadłam po 16 :) Wolę nie ryzykować chociaż i tak się schizuję

Emenems- śliczna panienka

Aktina- ja chleb kupuje w piekarni, a co w środku ma to nie wiem :p Tzn. wiszą skłądy, ale nie doczytałam. ALe mają na naturalnych zakwasach i bez świństw, bo to lokalna piekarnia

Marcepaek- toś mnie nastraszyła, bo ciepłą jestem, ale na słońcu nie leżałam. Więcej na działkę nie jadę :p Poza tym teściowa mnie tam dzisiaj wkurzyła, a po co mam się denerwowac :p

Ulicha- współczuję wymiotów, trzymaj się

KarolinaE- nie martw się, po prostu należysz do tych szczęśliwych, które nie mają objawów :p

Karola1305- witaj, gratulacje

Jeju jak ja bym chciała już kolejny trymestr byłabym spokojniejsza

reklama
Do góry