reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

kurcze wy powaznie o tych plamach? pjerwsze slysze... tez bede uwazac ;)

do wizyty zostalo mi 23h!! jutro o 14...ale mam stresa:p

jak tam swietujecie?;-) u nas niestety pogoda zaczyna sie psuc:( ale wybieram sie z mala.do znajomych na grilla, strasznie mi sie teskni za mężem a to jeszcze prawie caly miesiac:/ czemu w tej polsce tak musi byc, ze ludzie musza.wyjezdzac za chlebem...

zjadlam wlasnie pyszny obiadek,malutka spi,wymeczona po procesji hehe, a ja odpoczywam bo jestem u mamy;-)

reklama
Kurcze dziewczyny u mnie 9 tydz i 1 dzien i w sumie nie mam objawow. Tylko troszke oelniejsze piersi, czesto jestem glodna i czesciej robie siku. Zaczynam sie martwic ze nie mam innych objawow. Moze cos jest nie tak? [emoji17]

Witajcie;-) ;-);-)Przyjmiecie mnie do waszego grona?? Chyba będę ostatnia - termin porodu mam na 31 styczeń. To moja II ciąża. Mój synek ma niecałe 2 latka. Dwie kreski były dla mnie wielką niespodzianką - po 8 cyklach starań byłam zrezygnowana. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

karolinaE, który to tydzień?

Karola witaj :)

Karolina mi też objawy z 10 tygodniem się zmniejszyły. . :) w tamtej ciąży było tak dopiero po 14 tyg ale może tak ma być :)

Witajcie;-) ;-);-)Przyjmiecie mnie do waszego grona?? Chyba będę ostatnia - termin porodu mam na 31 styczeń. To moja II ciąża. Mój synek ma niecałe 2 latka. Dwie kreski były dla mnie wielką niespodzianką - po 8 cyklach starań byłam zrezygnowana. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

karolinaE, który to tydzień?

9 tydz i 1 dzien. Zero wymiotowania od samego poczatku.

Emenems wspolczuje powrotu do pracy:/

Seeyou to trzymamy kciuki za wizyte;-)&&&&
Kochana niema jak swietowac jak czlowiek przykuty do lozka:/

Ale wlasnie leze sobie na lezaku w ogrodzie w cieniu;-) wypoczywam i lapie swiezego powietrza;-)

Wlasnie zastanawiam sie jak lezac prasowav bo jestem chora jak rzeczy wyprane ida prosto do szafki:/

Karola witamy;-)

Karolina uwazam ze to niepowod do zamrtwien;-) ciesz sie ze nie lezysz z mdlosciami, a brak objawow nieoznacza ze z ciaza jest cos nie tak;-)
Kiedy masz wizyte? To moze cie ona uspokoi;-)

Ja dzisiaj byłam na działce i siedziałąm na tarasie w cieniu. Na chwilkę tylko na słońće wychodziłąm jak mi się chłodno zrobiło i z powrotem do cienia. Jedynie po 14 nogi wystawiłam do słońca, a na słoneczku na chwilkę usiadłam po 16 :) Wolę nie ryzykować chociaż i tak się schizuję

Emenems- śliczna panienka

Aktina- ja chleb kupuje w piekarni, a co w środku ma to nie wiem :p Tzn. wiszą skłądy, ale nie doczytałam. ALe mają na naturalnych zakwasach i bez świństw, bo to lokalna piekarnia

Marcepaek- toś mnie nastraszyła, bo ciepłą jestem, ale na słońcu nie leżałam. Więcej na działkę nie jadę :p Poza tym teściowa mnie tam dzisiaj wkurzyła, a po co mam się denerwowac :p

Ulicha- współczuję wymiotów, trzymaj się

KarolinaE- nie martw się, po prostu należysz do tych szczęśliwych, które nie mają objawów :p

Karola1305- witaj, gratulacje

Jeju jak ja bym chciała już kolejny trymestr byłabym spokojniejsza

reklama
Do góry