reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ja mam dwa sprawdzone,pyszne przepisy na chleb jakby ktoras chciala;) jeden pieke z czarnuszka a drugi z żurawiną;)

potwierdzam, czarnuszka nadaje specyficzny ale przyjemny aromat :)
teraz sama nie piekę, ale teściowa raz w tygodniu piecze i dostajemy do konsumpcji, aż mi ślinka cieknie na myśl o świeżym chlebie z masłem :)

Czesc Dziewczyni, wczoraj i 2 tyg temu wzielam apap (1tabletka na raz)bo strasznie bolala mnie glowa. Myslicie ze to moze zaszlodzic? Nawet zimne oklady mi nie pomagaly[emoji17]

Karolino niektorzy musza brac antybiotyki na poczatku bo sa bardzo chorzy i wszystko jest ok;-)
Ocsywiscie jest to tez sprawa indywidulana, ale niemozesz sie zadreczac ze wzielas tabletki! Jesli bralabys codsiennie to moglabys sie martwic, ale bywaja sytuacje co musisz juz wziasc...prosze juz sie niezamartwiaj;-)
Musisz myslec pozytywnie!
Widzisz ja po takim bagazu doswiadczen z ciazami, nadal wierze choc znow cos zlego sie dzieje i wierze ze tym razem mi bedzie dane urodzic malenstwo!!! Ty tez musisz wierzyc ze wszystko bedzie ok;-)

Karolino niektorzy musza brac antybiotyki na poczatku bo sa bardzo chorzy i wszystko jest ok;-)
Ocsywiscie jest to tez sprawa indywidulana, ale niemozesz sie zadreczac ze wzielas tabletki! Jesli bralabys codsiennie to moglabys sie martwic, ale bywaja sytuacje co musisz juz wziasc...prosze juz sie niezamartwiaj;-)
Musisz myslec pozytywnie!
Widzisz ja po takim bagazu doswiadczen z ciazami, nadal wierze choc znow cos zlego sie dzieje i wierze ze tym razem mi bedzie dane urodzic malenstwo!!! Ty tez musisz wierzyc ze wszystko bedzie ok;-)

Dziekuje Kochana [emoji8] zaczynam swroeac a jeszcze nie moglam soac w nocy i byl tak glodna ze musialam sobie kanapki zrobic. Dobrze ze dzisiaj nie musze isc do pracy bo pewnie usnelabym na biurku.

reklama
Do góry