reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems wspolczuje powrotu do pracy:/

Seeyou to trzymamy kciuki za wizyte;-)&&&&
Kochana niema jak swietowac jak czlowiek przykuty do lozka:/

Ale wlasnie leze sobie na lezaku w ogrodzie w cieniu;-) wypoczywam i lapie swiezego powietrza;-)

Wlasnie zastanawiam sie jak lezac prasowav bo jestem chora jak rzeczy wyprane ida prosto do szafki:/

Karola witamy;-)

Karolina uwazam ze to niepowod do zamrtwien;-) ciesz sie ze nie lezysz z mdlosciami, a brak objawow nieoznacza ze z ciaza jest cos nie tak;-)
Kiedy masz wizyte? To moze cie ona uspokoi;-)

Wizyte mam za tydzien w czwartek...

reklama
emenems nie wiem czy i ja się nie zlame i nie wezmę zwolnienia na nas wizycie. . w sumie to w pon idę po zaswoadczenie hehe ale tak głupio bo niedawno mówiłam szefowi ze będę pracować. ..no ale zawsze mogło się coś zmienić :)

Aktina: dzięki za info, chyba trzeba będzie się wybrać do białego na usg, zastanawiam się tylko ile osób jeszcze się zdecyduje i jak duże kolejki będą :-)
A chleb najlepszy, jak masz piekarnik, to własnej roboty, nie jest trudno zrobić, można wtedy dodać masę ziaren i nie ma problemu z błonnikiem :-)

Simka, nie chcę Ci marudzi :no: ale jogurt grecki ma około 9 % tłuszczu, lepsze mleko lub jogurt naturalny, ale bez cukru, trzeba dokładnie sprawdzić na opakowaniu, bo wiele mleczarni dosładza, ale można znaleźć takie, które nie słodzą.

Emenems, powinnaś mieć o wiele mniejsze objawy astmy,
„W 9 tygodniu ciąży uwalniany w wysokich stężeniach progesteron oddziałuje również na drogi oddechowe ciężarnej powodując poszerzenie tchawicy i oskrzeli, wskutek czego zwiększa się wentylacja pęcherzykowa. To dlatego kobiety chorujące na astmę w ciąży odczuwają złagodzenie objawów.” Poniżej link do całości:
9 tydzień ciąży - Dzieci.pl
witam nowe forumowiczki i pozdrawiam :-)

Ewka!! Dzieki bo strasznie sie balalm przyjazdu a teraz bedzie duzo łatwiej :)

Aktina - mialalm taka sama rozmowę po czym zwolnienie przyniosłam gahah tez powiedziałam ze ciaza to nie choroba i bach! Zwolnienie

emkamm noo jak mi nic nie wyskoczy to się przyjadę, ma być też moja koleżanka. hak się zdecydujesz to daj znać :) daleko od Białegostoku mieszkasz ??

Emenems no tak nie ma to jak robić dobra minę :) hehe ale już Ci powiem ze wcześniej jak te mdłości miałam to czułam się gorzej i tez ledwo siedziałam ale szef nie wiedział to inna sprawa. teraz zobaczymy co mi lekarz powie. na razie może się przemęcze ale nie wiem, nie wiem, perspektywa zwolnienia jest kusząca :)

reklama
Do góry