reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
E tam niezdrowe ;) od szklaneczki nic nie będzie. Co innego picie jej literami. Zresztą kawa herbata tez maja kofeinę a jak ktoś slodzi to i cukier jest. Ja w pierwszej ciąży taka ochotę na kole nabralam w dniu jak syn się urodził. Poszlam do sklepiku i kupilam litr. A wachalismy się wtedy jak nazwać synka Paweł czy Patryk. A ze to były czasy jak na koli imiona były a na tej co kupiłam akurat Paweł był to imię zostało wybrane :)

Emenems a co do tego czy gorsza cola od piwka to nie zgodzie się. Bo po koli FAS nie ma. A po piwie może się trafic

No ja nie pije kawy i nie pije herbaty z kofeina tylko owocowe z samych owoców - zadnych gazowanych tylko wode z cytryna albo soki wyciskane - ja to z tych wlasnie
Zreszta coli nigdy nie piłam - ale za to doskonale walczy z rdzą :D i z niktotymi plamami :D

Nie zdążyłam zapytać o pozwolenie, przekazania informacji, ale mam nadzieję że Iwonn, nie będzie miała mi za złe.

Przed chwila otrzymałam tel od Iwonn, że jest w szpitalu. .Niestety szykują ją do operacji. .ciąża pozamaciczna. ..:no:.Miała takie bóle, że zdecydowała się iść. Więcej informacji nie mam, bo przyszedł lekarz.

reklama
Do góry