reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
E tam niezdrowe ;) od szklaneczki nic nie będzie. Co innego picie jej literami. Zresztą kawa herbata tez maja kofeinę a jak ktoś slodzi to i cukier jest. Ja w pierwszej ciąży taka ochotę na kole nabralam w dniu jak syn się urodził. Poszlam do sklepiku i kupilam litr. A wachalismy się wtedy jak nazwać synka Paweł czy Patryk. A ze to były czasy jak na koli imiona były a na tej co kupiłam akurat Paweł był to imię zostało wybrane :)

Emenems a co do tego czy gorsza cola od piwka to nie zgodzie się. Bo po koli FAS nie ma. A po piwie może się trafic

No ja nie pije kawy i nie pije herbaty z kofeina tylko owocowe z samych owoców - zadnych gazowanych tylko wode z cytryna albo soki wyciskane - ja to z tych wlasnie
Zreszta coli nigdy nie piłam - ale za to doskonale walczy z rdzą :D i z niktotymi plamami :D

Nie zdążyłam zapytać o pozwolenie, przekazania informacji, ale mam nadzieję że Iwonn, nie będzie miała mi za złe.

Przed chwila otrzymałam tel od Iwonn, że jest w szpitalu. .Niestety szykują ją do operacji. .ciąża pozamaciczna. ..:no:.Miała takie bóle, że zdecydowała się iść. Więcej informacji nie mam, bo przyszedł lekarz.

reklama
Do góry