reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kobietki, bardzo ale to bardzo was proszę o modlitwę i kciuki, żeby beta urosła i żeby moje dziecię ukazało się na kolejnym usg. .

Dołaczam sie co do słowa do tej prośby! I trzymam za Ciebie i Iwonn kciuki!
Mnie caly weekend nic nie boli, nic nie kłuje ... Gdyby nie piersi w nocy to bym wogole objawow nie miała zadnych. Podpowiedzcie mi czy mam iść jutro na bete i sprawdzić jak urosła czy czekać do środy na wizyte???? Boje sie robić bete że znowu zobaczę za mały przyrost.....

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki i pomodlę się, żeby wszystko było dobrze:)
SeeYou, ja chodzę do niej do Palomedu na Słowackiego, nie wiem w którym pracuje szpitalu, bo dopiero zaczęłam do niej chodzić, a Twój nie przypadkiem na Szopena?

Dobry wieczór Dziewczęta :)

Dopiero mam czas zajrzeć. Pół dnia kłótni z M, a jak już sie pogodziliśmy to szedł do pracy, a ja na komunię siostrzeńca.

Ulicha- mi wtedy zrobili usg, ale mocz zbadali na końcu (akurat babka z pojemniczkiem przyszłą jak z toalety wyszłąm, siedziałam tam kolejne godziny i piłam wodę, bo musiałam coś oddać na badanie :p), i niby była ta kolka. "Lekka", chociaż po nospie i paracetamolu nie przechodziła. Takie 2-3 ataki miałam w poprzedniej ciąży, mam nadzieję teraz mnie to ominie.

chciejka- bądź dobrej myśli, ja trzymam kciuki

Marcepanek- ja mam zachcianki na to co nie mogę- zimnej coli bym się napiła, albo piwa :p
Ale lody jakieś, sorbet czy coś też bym zjadła :p

Iwonn- ja bym chyba jechała na IP

julia- no to dobrze, tak niech będzie dalej, już bez plamień

Uff, ja dzisiaj bez bólu w pachwinie- normalnie lepsza jakość życia, bo wczoraj to zdychałam. Dzisiaj nawet spory spacer do siostry zrobiłam i mnie brzuch nie bolał. Pogadałąm sobie ciążowo z drugą siostrą :p

U mnie pierwsza ciąża była super- tak to bym sobie mogła cały czas w ciąży być- zero mdłości, mało kg przybrałam, czułam sie nawet sexi, tylko zgaga pod koniec mnie męczyła :p

reklama
Madziarra ja bym czekała do środy. Po pierwsze jak zrobisz bete a przyrost nie będzie dość duży to do środy jeszcze bardziej się bedziesz denerwowac a to sters bardzo szkodzi.

Chciejka.Iwonn będzie dobrze. Wlaczcie pozytywne myślenie, bo nerwy i zamartwianie nie pomogą.

Do góry