reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
wyszłam. I sama nie wiem. .serduszka nie ma jeszcze. .uważa, że wczesna ciąża, że mogłam mieć późno owulacje. .No albo nie rozwija się prawidłowo. .kontrola za 2 tyg. .ryczec mi się chce

Ej kochana.... Spokojnie ! U was to "gorzej" tych z naturalnych cykli bo nie wiesz dokładnie koedy owu kiedy zapłodnienie a u mnie to duzo łatwiejsze.
Jak mowi ze za dwa to spokojnie moim zdaniem kontroluj przyrost bety i dasz rade 2tygodnie!!

Chciejka biedenerwuj sie mi tez ostatnio tak powiedzial. Ide dzos na 17 i mam nadzieje ze bedzie dobrze! Ty tez uwierz ze bedzie dobrze :-)

Witam z rana :) U mnie humor dobry, ale z głowa i gardłe nie najlepiej :(

Sierpniowa - Kasia - witaj, grtulacje :) fajne te twoje napary, musze zapamiętac, strona nr 201, jak wróce do domu bede próbwać :)

zabila - i u mnie z pamiecia nie najlepiej :d gin mi wczoraj musiała wszystie badania i godziny i daty na karteczkach rozpisac jak małemu dzieciakowi, bo bym nie spamiętała :p

simka - tez tak mam :) jak się nachodze, narobie to nie wiadomo gdzie nawet ciagnie i boli ehh ;/ takie to juz uroki ciązy chyba :) a moja ginka to z tych chyba co jak się skupia to gada :) gada jak najęta, i siedzi kombinuje z której strony by tu jeszcze zajrzec i ojj jak tu dobrze słychac, a jak z tej strony kregosłup i tu zobacz serce i po kilka razy :) i nawet sie dowiedziałam ze ten sprzet co teraz ma to zastępczy i bedzie miała nowy :d

agjoa - witaj :)

emenems - oo moze ja sprobuje :) a ten lisc laurowy to moze byc taki z torebki jak do zupy :D :>?

xkarola - współczuje .. i lacze sie w bólu bo mam to samo :( myśle ze już wczesniej mozesz młodej łóżeczko zafundować, zeby nie czuła ze to przez nowe dziecko :) zachęcic ją ze jest duża dziewczyną i ma swój pokoik i myśle ze jakos będzie :)

madziolina - to faktycznie możnaby miec mieszane uczucia .. no ale lekarze tez nie czaarodzieje, na pewnym etapie tez nie dadzą rady wszystkiego rozpoznać :( trzeba czekac i byc dobrej mysli, skoro @ nie masz to wiesz co się święci :) Tylko spokój moze nas uratować :)

aa ja mam stresa, rozmawiałam z szefem przez telefon i pytam czy dzis bedzie to ona na to ze razej nie ale ze moze przyjechac a co sie stało, to mu tylko powiedziała ze troche mu poopowiadam :) aaa juz sie boje :)

pruska - jak było u ciebie? mówiłas już?

Hej :) tak powiedziałam rano:)

Jest tak nijak. Powiedzieli ze to mogę życie ze mogę robić co chce a oni sobie w pracy muszą z tym poradzić. Powiedziałam ze nie wiem kiedy na zwolnienie mogę iść może za tydzuen za miesiąc w zależności od tego jak się będę czula. Po weekendzie będą zastanawiać się jak kogoś nowego znaleźć bo jedna osoba dzisiaj ostatni dzień w pracy bo się zwalnia a teraz ja w ciazy. No zobaczymy jak będzie :) pewnie czerwiec przepracuje potem mam dwa tygodnie urlopu na swój ślub i mysle ze będę już potem chciała być na zwolnieniu

Chciejka 32, nie stresuj sie!;) juz pisalam bylam na usg dokladnie tak jak Ty w 5t6d i byl tylko pecherzyk ciazowy i w srodku prcherzyk zoltkowy, lekarz powiedzial, ze jak na ten tydz jest wszystko w porzadku i kazal przyjsc za dwa tyg. Nie martwmy sie na zapas, wiem ze latwo mowic, ale fasolkom to nie pomaga. Czasami serduszko slychac w 8, 9 tyg dopiero. Ja tam sie modle codziennie za dzidziusia i mowie sama sobie na glos, ze bedzie dobrze.

reklama
chciejka kochana uwierz ze bedzie dobrze:(
emenems- zachowujesz sie jak ja!!! serce widziala slyszala a dalej sie zamartwia:D ja mam wizyte za tydzien... oby bylo dobrze...zappmnialam.dzis zalozycrano luteine a nie ma mnie w domu i juz sie zamartwiam..

Do góry