reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Zgadzam sie !!ja patrze troche inaczej w sensie takim ze rozumiem dyskuje na temat refundacji ivf ok, bo to zawsze różowa komu zabrac komu dac i nie wygranych, jak my dostaniemy to niepoprawne dzieci nie i na odwrót i nie ma na to rady ale jak mi rzad chce prawnie ustalać moje zasady etyczne i moralne i mierzyć moja religijność to mnie ch*j strzela .....

Zawsze rzad i kosciol beda nam chcieli pod pierzyne zagladac i mowic co dobre a co zle. Wstreciuchy!!! Emenems cieszmy sie teraz tym co mamy i kibicujmy innym para [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Bo ja wbrew pozorom jestem osoba wierzaca, i denerwuje mnie ze religijność i wiarę s Boga sie miesza z zasadami kosciola szcztucznie stworzonymi .....

Trzymam za kazda kciukasy :)

BO rzad i kościół powinni sie odczepić od łózek, kołder i co się w nich i pod nimi robi. Moja sprawa z kim i jak często.

a ja złapałam dziś doła. Jak wczoraj sie cieszyłam z tego serduszka tak dzisiaj to mysle czemu ona mlodsza o tydzien, ze moze przestaje sie rozwijać. Kur... oszaleje. :no:

BO rzad i kościół powinni sie odczepić od łózek, kołder i co się w nich i pod nimi robi. Moja sprawa z kim i jak często.

a ja złapałam dziś doła. Jak wczoraj sie cieszyłam z tego serduszka tak dzisiaj to mysle czemu ona mlodsza o tydzien, ze moze przestaje sie rozwijać. Kur... oszaleje. :no:

Rozumiem Cie bo sama straszna panikara jestem. Ja mam usg w czwartek i bardzo sie denerwuje jak to bedzie i czy serduszko zobacze. W ktorym tug jestes?

No kurde!!! Zabila bedzie dziewczyna bo juz sie odmładza :)

Ja to odliczam godizny do nastepnego piatku .....

haha niezła teoria :D ale moze coś w tym być bo u mnie z Anitka mimo ze na poczatku był ze dwa dni różnicy to potem coraz większe .. jak się urodziła to wielkosciowo była na 35 tygodniu :) wczoesniej jak patzyłam z połówkowego na wymiary to miała np nogi na 24 tydzień a brzuszek na 22 :p śmiałam się ze modelka :D

reklama
Do góry