reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
W oczekiwaniu na dobre wieści od Martahy zgodnie z obietnicą daną Emenems chętnie zdam relację z mojej wizyty u gina.

Emenems od punkcji 22ego odejmujesz poprostu 14 dni nezależnie od daty 1 dnia miesiączki, czyli pierwszy dzień ciąży to 09.04. Termin jaki mi lekarz policzył to 16 styczeń. Czyli teraz jesteśmy w 6 tygodniu.
Mam jeszcze pierwsze zdjęcie usg, Twój zarodek (a właściwie dopiero jest to pęcherzyk ciążowy) pewnie wygląda tak samo. Czyli czarna plamka z jaśniejszą w środku:) IMG_0040.jpg
Mi pokazało, że wymiar jest w normie czyli 10.4mm
Betę miałam ponad 9 tysięcy.

Załączniki

• IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 404
No ja kolejna bete zrobie dopiero 1 czerwca na kontroli u rodzinnego a mam nadzieje bedzie niedługo serducho :)

Dzieki za info! Czyli od jutra mamy 6 tydzien ? :)
Na pewno kamien z serca ci spadł ze wszystko książkowo :D gratuluje i dzieki za info !!

W oczekiwaniu na dobre wieści od Martahy zgodnie z obietnicą daną Emenems chętnie zdam relację z mojej wizyty u gina.

Emenems od punkcji 22ego odejmujesz poprostu 14 dni nezależnie od daty 1 dnia miesiączki, czyli pierwszy dzień ciąży to 09.04. Termin jaki mi lekarz policzył to 16 styczeń. Czyli teraz jesteśmy w 6 tygodniu.
Mam jeszcze pierwsze zdjęcie usg, Twój zarodek (a właściwie dopiero jest to pęcherzyk ciążowy) pewnie wygląda tak samo. Czyli czarna plamka z jaśniejszą w środku:) Zobacz załącznik 689443
Mi pokazało, że wymiar jest w normie czyli 10.4mm
Betę miałam ponad 9 tysięcy.

Ale super!!![emoji3] mam nadzieje ze po mojej czwartkowej wizycie tez wam sie pochwale [emoji52]

Nie, 5ty tydzień skończyłyśmy, teraz jesteśmy w 6tym? tak jak jesteśmy w 2015 roku pomimo, że się nie skończył? czy xle rozumuję? proszę o pomoc kogoś bardziej doświadczonego:)

reklama
No wlasnie tego nie kumam! Czy w sensie jak z wiekiem ze mowie se mam 33 s skoncze w grudniu dopiero czy jak z rokiem :D hahahaha nie mam pojecia

Do góry