reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Zobaczysz serduszko to uspokoisz sie tak jak ja :-) mamy wizyte razem emenems spikohbie doczekamy i bedziemy razem swietowac ☺

No to czekamy :) akurat nastepnego dnia jedziemy na fjordy na weekend i mam nadzieje ze to bedzie udany weekend ( z sexem hahahahah )

Hej dziewczyny/ :) musimy być dzielne i się nie stresować, przecież będziemy mamami! Takze głowa do góry! Początki zawsE są trudne pózniej jakoś nam zleci :)
Emenems miałyśmy tego samego dnia punkcję, a ja mam dziś wizytę u giną, wiec już po 17tej będziesz wiedzieć który to tydzień:) rano musiałam zrobić Betę i Progesteron, wiec znowu to czekanie;)

My sie ostatnio sexilismy bo niemoglisny wytrzymac dovkonca 1 trymestru :p wszystko jest dobrze wiec teraz mozna bez obaw :-D oczywiscie sokojnie i z umiarem.
Ktoras z was spi na brzuchu czy tylko ja??

Ja tylko ba brzuchu .... Nie usne inaczej a to nie wolno ??

Joa!! Koniecznie dawaj znac ;D

Mi lekarz powiedzial ze jesli mi nieprzeszkadza to moge spac ale z czasem brzuch urosnie i wtedy juz nie :p
Ja tez tylko na brzuchu :-D

Czekanie mnie dobija. Szkoda ze nie mozna miec takiego paratu usg do uzytku domowego[emoji3], chyba nic innego bym nie robila tylko kontrolowala [emoji3][emoji3][emoji3]

na allegro są chyba detektory tętna płodu, można sobie słuchać :D

Karola - ja tez spię na brzuchu :)

może u mnie wypadnie tym razem bezobjawowo :D bo w poprzedniej 3 miesiace nie mogłam patrzec na jedzenie to by się jakas równowaga w przyrodzie przydała :)

reklama
Do góry