reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A to z jakims atestem te detektory ? Nie zaszkodzi dziecku ?

a nie wiem nawet .. wiem tylko ze znajoma na kwietniowkach kupowała jak byłysmy w ciąży, ale ja nawet ich nie oglądałam, więc nic na ten temat nie powiem :)

na pewno zbyt czesto lepiej nie uzywac, lae wiem ze moja ginka jak nie robiła usg to tez tylko takim małym detektorem sprawdzała, ze w ręku jej się mieścił :p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, 15 tys i można usg kupić :D heheeh

edit:

ojj ale to dla weterynarzy :) ehh te allegro :p

edit2:

a nie, są też dla ludzi :) całe 14700 :)

Ostatnia edycja:
A to wtedy tak choc mam nadzieje ze on niewygra bo ma chore pomysly a bronek wcale nie lepsze. .....

reklama
Zgadzam sie !!ja patrze troche inaczej w sensie takim ze rozumiem dyskuje na temat refundacji ivf ok, bo to zawsze różowa komu zabrac komu dac i nie wygranych, jak my dostaniemy to niepoprawne dzieci nie i na odwrót i nie ma na to rady ale jak mi rzad chce prawnie ustalać moje zasady etyczne i moralne i mierzyć moja religijność to mnie ch*j strzela .....

Do góry