reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tak ucza np. Jak z najmniejszym bolem wstac po cc jak obchodzic sie z rana jak kapac maluszka laktacja u nas byly na kazdych zajeciach teoria i cwiczenia :-) cwiczenia w 2 grupach pol dziewczyn z partnerami przychodzilo przed teoria a pol zostawalo po teorii i cwiczyly :-)oczywoacie dziewczyna w ciazy blizniaczej niecwiczyla. A i super prezenty dawali :-)

reklama
Będziecie robiły USG 4d? W pierwszej ciąży nie robiłam a teraz jakoś mnie korci.Tylko nie wiem kiedy.połówkowe mam 10 września i będzie to 21 tydzień, ale moja ginka ma tylko 2d.Musiała bym iść gdzieś indziej i nie wiem czy 19 czy 23 tydzień, bo gdzieś czytałam,że USG nie wskazane częściej niż co 2 tygodnie.

Ja miałam robione w 13 tygodniu 4d i chyba przy okazji połówkowych tez pójdę ale tylko jeśli lekarz będzie miał bo jeśli moja lekarka stwierdzi ze zrobi mi badania w szpitalu to nie będę szukać nigdzie dalej

Ale w sumie ja nie powinnam sie smiac. W dniu zrobienia testu wazylam 53 kg (175 wzrost) i juz 6 kilo podbilam:szok:. A nie obzeram sie, no moze czasem slodkie wrzuce ( wczesniej prawie w ogole nie jaflam slodyczy)

reklama
Ale w sumie ja nie powinnam sie smiac. W dniu zrobienia testu wazylam 53 kg (175 wzrost) i juz 6 kilo podbilam:szok:. A nie obzeram sie, no moze czasem slodkie wrzuce ( wczesniej prawie w ogole nie jaflam slodyczy)

Ja przy zajściu 53.7 174cm dzis 58.3 i to przy mega pilnowaniu sie z dieta ... Tak to chyba jest organizm i tak ci nadrabia :)

Do góry