reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tak ucza np. Jak z najmniejszym bolem wstac po cc jak obchodzic sie z rana jak kapac maluszka laktacja u nas byly na kazdych zajeciach teoria i cwiczenia :-) cwiczenia w 2 grupach pol dziewczyn z partnerami przychodzilo przed teoria a pol zostawalo po teorii i cwiczyly :-)oczywoacie dziewczyna w ciazy blizniaczej niecwiczyla. A i super prezenty dawali :-)

reklama
Będziecie robiły USG 4d? W pierwszej ciąży nie robiłam a teraz jakoś mnie korci.Tylko nie wiem kiedy.połówkowe mam 10 września i będzie to 21 tydzień, ale moja ginka ma tylko 2d.Musiała bym iść gdzieś indziej i nie wiem czy 19 czy 23 tydzień, bo gdzieś czytałam,że USG nie wskazane częściej niż co 2 tygodnie.

Ja miałam robione w 13 tygodniu 4d i chyba przy okazji połówkowych tez pójdę ale tylko jeśli lekarz będzie miał bo jeśli moja lekarka stwierdzi ze zrobi mi badania w szpitalu to nie będę szukać nigdzie dalej

Ale w sumie ja nie powinnam sie smiac. W dniu zrobienia testu wazylam 53 kg (175 wzrost) i juz 6 kilo podbilam:szok:. A nie obzeram sie, no moze czasem slodkie wrzuce ( wczesniej prawie w ogole nie jaflam slodyczy)

reklama
Ale w sumie ja nie powinnam sie smiac. W dniu zrobienia testu wazylam 53 kg (175 wzrost) i juz 6 kilo podbilam:szok:. A nie obzeram sie, no moze czasem slodkie wrzuce ( wczesniej prawie w ogole nie jaflam slodyczy)

Ja przy zajściu 53.7 174cm dzis 58.3 i to przy mega pilnowaniu sie z dieta ... Tak to chyba jest organizm i tak ci nadrabia :)

Do góry