reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Sojka- dzięki dobrze wiedzieć, hmm to muszę poszukać czegoś dla kobiet w ciąży:)

Macha super ze wszystko ok, a żelazo to słyszałam że normalne w ciąży ze niedobór więc chyba nie ma się czym przejmować, ważne że z dzidzia wszystko dobrze

Emenems to, że w drugiej ciąży wcześniej czuje się ruchy dziecka to dlatego, że kobieta już wie jak je rozpoznać. Ja w pierwszej zgadywałam, czy to to czy nie to. Teraz jestem pewna. Tak samo będzie ze skurczami.

Ja w końcu nie poszłam z małym na spacer, bo stwierdziłam, że zbyt upalnie. Mama do mnie wpadła po pracy i go popilnowała. Oczywiście zdążyła mnie wkurzyć i pojechała:baffled:
Mąż jest obecnie gdzieś w Kielcach i wróci za jakieś 6h. Czyli dzisiaj sama kąpie i usypiam młodego...ech.
Wczoraj pomalowałam paznokcie, a dzisiaj tyle musiałam zmywać, że już są w okropnym stanie. Na wieczór poprawka. Wkurzyć się można. Nie, nie potrafię zmywać w rękawiczkach.

Jak Marzenka, wiadomo coś?

Nic cisza zagladam czy pisala ale niema wiesci :-(
Sierpniowa ja tez sama w tym tyg kapie i usypiam mala bo moj ma popoludniowki. Do tego obie chore jestesmy:-( wczoraj bylam u lekarza bo pluca mi wyrywa przy kaszlu. Ale mam sprobowac bez antybiotyku bo pluca czyste. Ehh moja mala tez tak kaszle bierze antybiotyk i troche jej przeszlo:-(

Sojka- dzięki dobrze wiedzieć, hmm to muszę poszukać czegoś dla kobiet w ciąży:)

Macha super ze wszystko ok, a żelazo to słyszałam że normalne w ciąży ze niedobór więc chyba nie ma się czym przejmować, ważne że z dzidzia wszystko dobrze

Zalezy ile wlasnie wynosi hemoglobina bo jezeli poniżej 10 trzrba koniecznie suplementowac

heeeeeeeeeej :)

Marzena jak z Wami? daj znac bo sie martwimy...
Mycha super wiesci :)
Emenems taki ciezar to ja czulam na poczatku ciazy z Olim, 6 tc. tak jakby balonik.

zem sie dowiedziala ze 12 wrzesnia jade na wesele do Lezajska pociagiem... czarno to widze...
ruchow wyraznych nadal nie czuje, jakies smyrniecie kolo pepka i to wszystko. z Olim w 20 tyg czułam...

heeeeeeeeeej :)

Marzena jak z Wami? daj znac bo sie martwimy...
Mycha super wiesci :)
Emenems taki ciezar to ja czulam na poczatku ciazy z Olim, 6 tc. tak jakby balonik.

zem sie dowiedziala ze 12 wrzesnia jade na wesele do Lezajska pociagiem... czarno to widze...
ruchow wyraznych nadal nie czuje, jakies smyrniecie kolo pepka i to wszystko. z Olim w 20 tyg czułam...

No tak sie czuje - widocznie panikuje bez sensu lepiej nie bedzie ... Po prodtu brzuch był był był i nagle zrobił sie tski prawdziwy ciazowy z dnia na dzien ze go czuc a nie jakbym sie fasoli Nazarla

reklama
Emenems - ja to się w ogóle w tym nie orientuje, narazie miałam dobre wyniki więc jakoś w sumie się nie wglebialam ale dobrze wiedzieć,
A dziewczyeny mam pytanie: bo u mnie na prenatalnych pani powiedziała że jestvjakas tam malutka cysta czy coś Ale ze to jest normalne a moje ginekolog nic nie mówiła o tym wiecie co to może być? Czy to nic złego?

Do góry