reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No raczej! Fota pt. 2 brzuchy i neptun bezcenna!,
tylko ostatnio zauważyliśmy z mężem, ze naganiacze do knajp nas nie zapraszają i zaczęliśmy się. zastanawiać co robimy nie tak :)
przez chwile tez mieszkałam na zaspie na studiach, bardzo dobrze wspominam, układ bloków do pozazdroszczenia w niejednym nowym osiedlu!

reklama
Tutti ja kocham Włochy:)) właśnie na początku czerwca lecę tanimi liniami do Pizy na babski wyjazd na pizzę i na lody pistacjowe!

Hehehehe chyba musimy razem zrobic objazdowe wycieczki hahaah Chełm mi sie miło kojarzy czesc młodości tam spędziłam bo miałam stamtąd pierwsza milosc :) hahahahaha dzikie lata przesiadywania na ławkach oczywiscie !

Ja tez lubie Wloxhy duzo bardziej niz Hiszpanie, jak sie mi cos wykluje moze znowu uderzymy :) ja pierwszy raz byłam e liceum na wycieczce klasowej ( uczyłam sie łaciny w klasie klasycznej ) jesCze jak liry były waluta i od tej pory musze pojechac raz na jakis czas - klimat jest mega jak dla turysty:D

Joa - no to jest męczące ale coz :) widac wieje od cibie turysta :D haahah

Ja mam 44 ImageUploadedByForum BabyBoom1431758352.108485.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431758352.108485.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431758352.108485.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 69
Jeny! Co roku marudzę, ze chce na Sycylię! Ciąża zamieszkała w planowaniu tegorocznych wakacji. Trochę boje się upałów, ale uwazaj bo moze kiedyś będę w pobliżu:)

reklama
Do góry