reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina - ja nie biore lekow jak nie musze a cmienie w brzuchu to nie powod dla mnie uważam ze nie ma lekow ktore nie maja zadnego wpywu na organizm wiec unikam bo to ćmi a nie umieram z boulu :)

Ewa my wlasnie do takiego miejsca jedziemy :) chce odpocząć w spokoju z dała od ludzi :)

dziewczyny ale musze wam powiedzieć ze podziwiam was za te zdrowe odżywianie :) ja to nie umiem, nie potrafię :p chociaż to pewnie nawyki. . których nie mogłabym zmieniać bo za bardzo lubię jeść :p do tego mąż nie chce ze mną na zdrowsze jedzenie przejść bo on pracuje fizycznie i mówi że dużo potrzebuje :p a samej mi się zwyczajnie nie chce.. jednego obiadu mi się nie chce gotować a co mówić dwóch :p także szacun :)

ja tez nie robilam bety,5 testow i 1wizyta naraze.
martaha ja jak narazie boje sie wrozyc i na tym etapie to chce sobie wywrozyc nastepna wizyte,na ktorej dowiem sie ze wszystko ok,do mojej wizyty zostal tydzien i jedna noc:p
martaha w twojej sytuacji nie dziwie sie ze zaczynasz wariowac..trzeba wierZyc ze sie uda. ja jestem po jednej ciazy obumarlej i strach mnie ogarnia co dalej. czy twoje dziecko est z pierwszej ciazy czy kolejnej?
wiecie ja w drugiej nawet nie wiedzialam , nie zdawalam sobie spr ze ciaza moze umrzec,po prostu poronienie kojarzy mi sie z krwia,naiwna bylam...

Ostatnia edycja:
tutti- jestes sliczna dziewczyna!! jak z eklamy :D zdawalo mi sie ze w wieku masz 25lat wpisane:D jak sie mieszka we wloszech?

Dziękuje za komplement! Milo mi! W italii zyje mi sie cudownie! ImageUploadedByForum BabyBoom1431729130.435146.jpgtakie mam
Widoki

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431729130.435146.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431729130.435146.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry