reklama
martaha123
Fanka BB :)
Witajcie
Seeyou córkę mam z 3 ciąży. 2 razy puste jajo płodowe, później cud, a potem 2 razy ciąża obumarla w okolicach 7-8 tydzień. . Też zawsze myślałam ze poronienie to krew i bóle a ja nigdy nic takiego nie miałam. Sorki za smecenie....
U nas też zapowiada się bardzo ładny dzień
Miłego dnia życzę!
Seeyou córkę mam z 3 ciąży. 2 razy puste jajo płodowe, później cud, a potem 2 razy ciąża obumarla w okolicach 7-8 tydzień. . Też zawsze myślałam ze poronienie to krew i bóle a ja nigdy nic takiego nie miałam. Sorki za smecenie....
U nas też zapowiada się bardzo ładny dzień
Miłego dnia życzę!
Martaha to kurde gruba diagnostyka by sie przydała .... Bo gdzies czytałam ze kobiety puste jajo maja raz w zyciu a ty dwa plus ciaza obumarła..., tez wlasnie wiem se to nie krew i siestrasznie najbardziej trgo boje usg za 2 tygodnie czy nie ma pustego jaja albo czy nie obumarła,.... Bede sie zamartwiać tym bardziej ze u nad nie wiadomo czemu nigdy nie mogłam zajsc naturalnie wiec wszystko moze mi dolegać i stad ta niepewność
Joa nie gadaj ze tam hotel bezie !!!! Ale pomysl ze tam raczej kloca nie walna.... To jest jak sie jedzie na wsrszawe nie ? znaczy na wislinke ? Nie marudz mi i tak sir podoba ..... Lubie Polskie widoki czesc duszy zawsze tam bedzie
reklama
Kurde nawet nie moge sobie wyobrazic gdzie oni to "wcisnęli " wez mi cyknjj jak bedziesz na spacerze fote z drugiej perspektywy
Ja teraz jsk prxyjezdzam to jestem w straszynie mam mam mslutki pokoj z kuchnia tatka kawalerka przy domu moich rodzicow a całe zycie na zaspie oni sie tam przeprowadzili za miasto jak juz w Norwegii byłam.
Ej Joa no to musimy isc na spacer nad Motławę "na turystę" jak bede no wez no zawsze ide na starówkę na turystę hahahaaha
Mam te turystyczne zdjecia hahahaha tylko kazdy sir pyta czemu moj maz sie nie uśmiecha - odpowiedz bo nie i tak dobrze ze udało mi sie go na selfie turystyczne namowic
Pracowałam w Piwnicy Rajcow na długiej kilka lat masę czasu temu i widziałam tych turystów i te foty pod Neptunem non stop heheh tez musiałam miec
Ja teraz jsk prxyjezdzam to jestem w straszynie mam mam mslutki pokoj z kuchnia tatka kawalerka przy domu moich rodzicow a całe zycie na zaspie oni sie tam przeprowadzili za miasto jak juz w Norwegii byłam.
Ej Joa no to musimy isc na spacer nad Motławę "na turystę" jak bede no wez no zawsze ide na starówkę na turystę hahahaaha
Mam te turystyczne zdjecia hahahaha tylko kazdy sir pyta czemu moj maz sie nie uśmiecha - odpowiedz bo nie i tak dobrze ze udało mi sie go na selfie turystyczne namowic
Pracowałam w Piwnicy Rajcow na długiej kilka lat masę czasu temu i widziałam tych turystów i te foty pod Neptunem non stop heheh tez musiałam miec
Załączniki