reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

rowniez zycze milego dnia! tutti zazdroszcze takiego widoczku!
u mnie sloneczko od rana,az cbce sie wstac a potem lece z corka na basen :) buzka

reklama
Tez sie widokami pochwale zupełnie odmiennymi od tutti!!!( piękny widok!!!)
To u mnie pod domem w styczniu
ImageUploadedByForum BabyBoom1431753562.266040.jpg

A teraz mam juz jasno od 3 i tez ciezko zr spaniem ;) za miesiac bedxie jasno prawie cały czas

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431753562.266040.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431753562.266040.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 67
Witajcie
Seeyou córkę mam z 3 ciąży. 2 razy puste jajo płodowe, później cud, a potem 2 razy ciąża obumarla w okolicach 7-8 tydzień. . Też zawsze myślałam ze poronienie to krew i bóle a ja nigdy nic takiego nie miałam. Sorki za smecenie....
U nas też zapowiada się bardzo ładny dzień
Miłego dnia życzę!

Martaha to kurde gruba diagnostyka by sie przydała .... Bo gdzies czytałam ze kobiety puste jajo maja raz w zyciu a ty dwa plus ciaza obumarła..., tez wlasnie wiem se to nie krew i siestrasznie najbardziej trgo boje usg za 2 tygodnie czy nie ma pustego jaja albo czy nie obumarła,.... Bede sie zamartwiać tym bardziej ze u nad nie wiadomo czemu nigdy nie mogłam zajsc naturalnie wiec wszystko moze mi dolegać i stad ta niepewność

Joa nie gadaj ze tam hotel bezie !!!! Ale pomysl ze tam raczej kloca nie walna.... To jest jak sie jedzie na wsrszawe nie ? :) znaczy na wislinke ? Nie marudz mi i tak sir podoba ..... Lubie Polskie widoki:) czesc duszy zawsze tam bedzie :)

reklama
Kurde nawet nie moge sobie wyobrazic gdzie oni to "wcisnęli ":D wez mi cyknjj jak bedziesz na spacerze fote z drugiej perspektywy :D

Ja teraz jsk prxyjezdzam to jestem w straszynie mam mam mslutki pokoj z kuchnia tatka kawalerka przy domu moich rodzicow :) a całe zycie na zaspie :) oni sie tam przeprowadzili za miasto jak juz w Norwegii byłam.
Ej Joa no to musimy isc na spacer nad Motławę "na turystę" jak bede no wez no :D zawsze ide na starówkę na turystę hahahaaha

ImageUploadedByForum BabyBoom1431756827.215548.jpg

Mam te turystyczne zdjecia hahahaha tylko kazdy sir pyta czemu moj maz sie nie uśmiecha - odpowiedz bo nie :D i tak dobrze ze udało mi sie go na selfie turystyczne namowic :)

Pracowałam w Piwnicy Rajcow na długiej kilka lat masę czasu temu i widziałam tych turystów i te foty pod Neptunem non stop heheh tez musiałam miec

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431756827.215548.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431756827.215548.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 58
Do góry