reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Patrze i niewierze!! My mielisny jechac pod kobiec czerwca autkiem w okolice sycyli ze znajomymi ktorzy maja polroczne a drudzy 4 letnie dziecko, ale my jak zwykle niezdecydowani :p

reklama
Ja ogólnie mam plan z mezem wlasnie Włochy na emeryturę - jest jakies małe miasteczko ( nazwy nie pamietm) ale urzekli mnie ci ludzie bo uchodzą za najzdrowszych na swiecie a robia wszystko sami! My sie staramy ale nie trn klimat a oni nawet swoja oliwę !! Po prostu wszystko swoje!
Takze taki plan jest :) mały domek na wsi :)

Emenems diagnostyka wszelka za mną łącznie z genetyka a puste jajo nie jest tak że nie może pojawić sie po raz kolejny. Aktualnie jestem na zestawie leków przeciwzakrzepowych bo chociaż w badaniach zakrzepica mi nie wyszła to może w trakcie ciąży się uaktywnić stąd leki na wszelki wypadek. Liczę że mi pomogą. ..
Super plany na przyszłość.
My wakacje pewnie nad polskim morzem okolice Kołobrzegu.

Martaha czy mozna to nazwac mega pechem co cie spotkało ? No patrząc na statystę teoja tym razem powinno byc ok :) i tak wierze i zaciskam kciuki !

Karola nie strasz.... Ja wczoraj powedzialam mezowi ze w niedziele chce zjesc nalesniki.....( bo w niedziele moge jesc "dirty") hehehe chyba mamy podobne objawy

Piekantne tez :) kupiłam nawet wecwschodnio europejskim sklepie ogórki kiszone z chilli :D

Ale mam ciacho na popołudnie maz z pracy przyniosl od kolezanek z kawiarni bo niby teraz musze :D

reklama
Tez ostatnio takie jadłam w biedronce u nas są takie malutkie :) pychotka chociaż wcześniej mi tak nie smakowały :p

Do góry