reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
mali- ja to chyba tez tak rozumuje
tutti- w sumie to chyba nie mam przeczucia,ale moglabym chciec :) przerazalaby mnie jednak ciaza wyzszego ryzyka..
naczytalam sie ostatnio ze przyjmowanie dluzszy czas kwasu foliowego ma wplyw na ciaze blizniacze :) a ja dlugo dosyc przyjmuje,ale podejrzewan ze kazda z was tez,wiec noo:p

Hahahahahah :)

Ja chyba normalna :) pośrodku.

Wlasnie brzuch mnie zaczal bolec i mnie ćmi na maxa - buuuuuu

to chyba dobrze, jak byłam w poniedizałek u lekarza to ppłożna pytała się , czy mnie coś boli, czy mam mdłości, czy piersi się powiększyły itp.
mówiła, że im większe objawy tym lepiej, bo to znaczy że wszystko dobrze idzie, i że ciało się przygotowuje.

emenems: a mazury na urlop są super, nie musi być hotel gwiadkowy, teraz gospodarstwa agroturystyczne sa dobrze jeśli nie doskonale przygotowane :) jak czekam na czerwiec i jakieś kajaczki :)

Witajcie właśnie wróciłam od rodziców. Więc trudno mi teraz was doczytać. Widzę że wróżycie bliźniaki. Mnie gin jakiś czas temu sugerował że mam dużo rownych pęcherzyków i nie wykluczone że może się zdarzyć nie jedno a więcej. .. bety nie robię więc czekam na wizytę ale już nachodzą mnie czarne myśli. .. muszę jak najprędzej się ogarnąć. ..

reklama
tutti super hahaha to bylo dobre:D jestes rocznik 1990? to ty jestes na zdj w swoim avatarze?:)
emenems moze macica sie rozciaga...

Do góry