reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Joa ja mam to samo a waga niby ta sama a nie moge sie wyprostować tak mocno jakby cos mi ściągało :D

reklama
Hahaha dzieki ale obecnie bez złudzeń to raczej ciaza spożywcza :D
Miałam taka w swieta
ImageUploadedByForum BabyBoom1431714833.059399.jpg

Ja i moja siostra w Boze Narodzenie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431714833.059399.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431714833.059399.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 63
U mnie tez waga bez zmian! Na szczescie! Ja postanowilam sobie ze bede sie pilnowac ! Generalnie zawsze jem bardzo zdrowo mnostwo warzyw i owocow, nigdy smazonych rzeczy ani fast food wiec duzo zmieniac Nie musze! Obawiam sie tylko Jak przyjade zachcianki! W ogole to ja jeszcze Nie moge w to uwierzyc, ze jestem w ciazy! Dopoki mi Nie potwierdzi lekarz i Nie zobacze fasoleczki !!!! Tak bym juz chciala krzyczec z radosci!!!

ojjjaaa masakra nadrobic was:D mnie rano tesciowa sledziem poczestowala i caaaly dzien do teraz mi sie nim odbija:/ to samo w 1 ciazy mialam po rybach,a mialamna nie ochote:( sprobuje na parze robic.
jak to jest dziewczyny z blizniakami? kiedy sie takie kobiety dowiaduja? ddopiero jak widac zarodki czy juz sa dwa osobne pecherzyki,hmmm?
wiecie ze ja tez waga ta sama a pol dnia z rozpietym guzikiem chodzilam:/ i cycki duze,chyba ze to efekt stanika haha
obiecalam sobie ze w 3 ciazy nie bede jesc slodkiego i chhhh bo juz sie obzeram;/ musze sobie obiecac 1dzien w tyg...
u mnie 6t0d wg om;)

reklama
SeeYou mysle ze jak sa bliznaki dwujajowe to sa dwa osobne pecherzyki a jak jednojajowi to dwa zarodki w jednym pecherzyku ale moge sie mylic.

Do góry