reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

*martusia* witaj w klubie! Wlasnie weszlam sie wyzalic, bo zaraz pekne, normalnie plakac mi sie chce. My przyjechalismy nad to morze ze znajomymi, na weekend jest ich jeszcze wiecej i oczywiscie piwo od rana, wszyscy tylko nie ja, smiechy, chichy, darcie buzi, a ja po zarwanej nocy marze tylko o tym zeby isc juz spac ;-( jeszcze jakiegos lowelasa mojej kolezanki chca nam do pokoju wsadzic, a moj maz co? Dobrze sie bawi, bo przeciez od tego ma urlop tak, cisnienieh mam juz chyba ze 200, mam ochote isc wsiasc w samochod i jechac do domu...:-(

No właśnie najlepiej we dwójkę jechać. Byłam w zeszłym roku ze znajomymi i wiem jak to wygląda, nie wyobrażałabym sobie znowu tak jechać i być w ciąży. Na szczęście w tym roku jedziemy sami bo podróż poślubna :) A ty się nie przejmuj choć wiem, że ciężko. Kup zatyczki do uszu. Takie libacje są ciężkie dla kobiet w ciąży. Mój facet jest teraz na stawach od 20 z bratem i znajomymi, wiadomo, że piją % i muszę po niego zajechać. Ciekawe w jakim stanie będzie... Może usiądę na chwilę ale jakoś mnie to nie bawi. Ja już ziewam o tej porze i raczej marzę o łóżku.

reklama
Ja mojemu powiedziałam jasno - chcesz jechać to jedziesz swoim autem i sobie nim wracasz bo taki sie z niego zapalony wędkarz zrobił.. Ale za to z kolegami od rana w jakieś głupie gry online nawala wiec nie wiem sama co gorsze - jak mówi ma weekend i on sie musi odstresowac

Beznadziejne sa takie sytuacje, a najgorsze te nerwy, bo serce to w gardle czuje jak mi wali, a wiadomo ze to nie dobrze, ale nie pptrafie sie uspokoic...

Green powiem Ci tak że my w ten weekend mielismy cala paczka jechac do sielpi - ale cale szczescie ekipa pojechala a my nie ... maz do pracy musial a ja zadowolona ... bo znając nasza paczke to wszyscy pija a ja nie ... do tego wkurza mnie siedzac i patrzec jak wyglupiaja sie po % do tego chcialabym poszalec z nimi a nie moge bo mu sze uwazac na siebie ( nie chodzi o alkohol bo nie przepadam ) czuje sie jak piate kolo u wozu :(

Pyscek dokladnie tak sie czuje idealnie to okreslilas... mi tez nie chodzi tylko o alkohol, ale wlasnie o to ze chce na siebie uwarzac, tym bardziej, ze dlugo staralam sie o to dziecko.. dzieki na Was zawsze mozna liczyc! :* przynajmniej wiem, ze sobie tego wszystkiego nie wymyslilam...

reklama
A jezeli moge zapytac ile sie staraliscie ?? My tez dlugo sie staralismy dokladnie 4,5 roku ... i bardzo sie ciesze ze udalo sie ;) teraz trza dmuchac na zimne aby bylo dobrze wszystko ;)

Do góry