Ulicha- a Olin już ile ma? Ponad rok, nie? Mi w decyzji o skończeniu karmienia pomogła pediatra, bo i tak Młoda za mało przybierała, budziła się często w nocy i zalecili dokarmianie. I jakoś tak poszło samo. Nie żałuję że tylko 8 miesięcy, dla mnie i tak długo
reklama
Simka olin za chwile będzie miał 14 miesięcy a cyca ma tylko na noc, ale on bardziej go traktuje jako usypiacz juz nawet ubrania nie pomagają bo on tak ciągnie za bluzkę żeby tylko cyca poszczypać albo suta nawet w nocy na śpiocha tak robi, normalnie masakra nawet kołdrą zaczęłam się okrywać aż po uszy coby się nimi nie bawił
Aha dostałam pismo z Zusu, ze chorobowe będzie wpłącane na konto. Dzisiaj mi się l4 kończy, a jakim czasie dostanę pieniądze? Orientujecie się może? Kto już miał zasiłek chorobowy z zusu wypłacany?
Masz daleko do zusu ??? Jak nie to przejdź się i załóż konto internetowe i będziesz miała rozpiske kiedy będą przelewy z zusu, tak robiły dziewczyny z czerwcowek
monii88
Fanka BB :)
witam,byłam dziś na penetralnych i wszystko jest wporzadku,dzidzia zdrowo rośnie i się rozwij,serduszko słyszałam niestety niedowiedziałam się jaka płec-jutro mam swojego lekarza to go pomęczy żeby mi powiedział:-)
za 2tyg odbiór wyników i około 20tygodnia ciąży zrobia mi USG
za 2tyg odbiór wyników i około 20tygodnia ciąży zrobia mi USG
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
karola z wagą mam jak Ty, sierpniowa z Tobą się łącze w cyckowym bólu
Nie mieliśmy prądu cały dzień, ciężko was będzie nadrobić ale jeszcze spróbuję
Ej to tylko ja jestem inna z tym KP? ;p
W pierwszej ciąży cycki mi średnio urosły , siara nie ciekla, tylko z początku bolały, do tego cc i problemow z KP nie było także spoko laski, nic nie jest przesądzone.
Nie mieliśmy prądu cały dzień, ciężko was będzie nadrobić ale jeszcze spróbuję
Ej to tylko ja jestem inna z tym KP? ;p
W pierwszej ciąży cycki mi średnio urosły , siara nie ciekla, tylko z początku bolały, do tego cc i problemow z KP nie było także spoko laski, nic nie jest przesądzone.
Ostatnia edycja:
reklama
betina018
Fanka BB :)
Cześć. Moje piersi już nie bolą tak jak na początku, w staniki cały czas tym samym się mieszczą.chociaż już tak myślałam żeby kupić z firmy Alles od razu takie do karmienia, miałam taki poprzednio był super. A co do karmienia to moja Maryśkę karmiłam 14 miesięcy, po niecałych 6 miesiącach wróciłam do pracy i jakoś tak nie spieszyło mi się z odstawienie, to był taki czas dla nas. A co do piersi po karmieniu to oprócz kilku rozstępów wróciły szybko do poprzedniego wyglądu więc nie ma czym się przejmować. Jejku aby ciągle o ćwiczeniach a ja taka leniwa jestem że aż wstyd, ciągle bym tylko leżała. Teraz na leżaczku pod wiśnią poleguje dobrze mi