reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha- a Olin już ile ma? Ponad rok, nie? Mi w decyzji o skończeniu karmienia pomogła pediatra, bo i tak Młoda za mało przybierała, budziła się często w nocy i zalecili dokarmianie. I jakoś tak poszło samo. Nie żałuję że tylko 8 miesięcy, dla mnie i tak długo

reklama
Aha dostałam pismo z Zusu, ze chorobowe będzie wpłącane na konto. Dzisiaj mi się l4 kończy, a jakim czasie dostanę pieniądze? Orientujecie się może? Kto już miał zasiłek chorobowy z zusu wypłacany?

Simka olin za chwile będzie miał 14 miesięcy a cyca ma tylko na noc, ale on bardziej go traktuje jako usypiacz :( juz nawet ubrania nie pomagają bo on tak ciągnie za bluzkę żeby tylko cyca poszczypać albo suta :( nawet w nocy na śpiocha tak robi, normalnie masakra :( nawet kołdrą zaczęłam się okrywać aż po uszy coby się nimi nie bawił :)

Aha dostałam pismo z Zusu, ze chorobowe będzie wpłącane na konto. Dzisiaj mi się l4 kończy, a jakim czasie dostanę pieniądze? Orientujecie się może? Kto już miał zasiłek chorobowy z zusu wypłacany?

Masz daleko do zusu ??? Jak nie to przejdź się i załóż konto internetowe i będziesz miała rozpiske kiedy będą przelewy z zusu, tak robiły dziewczyny z czerwcowek :)

Ulicha- oo masakra, to bym już dawno odstawiała, albo mężowi kazała usypiać. A smoczka używa? Generalnie dziecko nie powinno przy piersi usypiać
DO Zusu mam ze 2-3 km, ale nie chce mi się iść, ani w tych kolejkach stać :)

witam,byłam dziś na penetralnych i wszystko jest wporzadku,dzidzia zdrowo rośnie i się rozwij,serduszko słyszałam niestety niedowiedziałam się jaka płec-jutro mam swojego lekarza to go pomęczy żeby mi powiedział:-)
za 2tyg odbiór wyników i około 20tygodnia ciąży zrobia mi USG

karola z wagą mam jak Ty, sierpniowa z Tobą się łącze w cyckowym bólu

Nie mieliśmy prądu cały dzień, ciężko was będzie nadrobić ale jeszcze spróbuję ;)

Ej to tylko ja jestem inna z tym KP? ;p
W pierwszej ciąży cycki mi średnio urosły , siara nie ciekla, tylko z początku bolały, do tego cc i problemow z KP nie było także spoko laski, nic nie jest przesądzone.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć. Moje piersi już nie bolą tak jak na początku, w staniki cały czas tym samym się mieszczą.chociaż już tak myślałam żeby kupić z firmy Alles od razu takie do karmienia, miałam taki poprzednio był super. A co do karmienia to moja Maryśkę karmiłam 14 miesięcy, po niecałych 6 miesiącach wróciłam do pracy i jakoś tak nie spieszyło mi się z odstawienie, to był taki czas dla nas. A co do piersi po karmieniu to oprócz kilku rozstępów wróciły szybko do poprzedniego wyglądu więc nie ma czym się przejmować. Jejku aby ciągle o ćwiczeniach a ja taka leniwa jestem że aż wstyd, ciągle bym tylko leżała. Teraz na leżaczku pod wiśnią poleguje;) dobrze mi

Do góry