Simka on używa smoka tylko tez przy usypianiu maltretuje moje cyce, eh barak słów a z moim nie chce usypiać i się drze do puki nie przyjdę ale najwyższy czas żeby małż zaczął księcia usypiać bo ja tak dalej nie pociagnie...
reklama
Mika06
Fanka BB :)
Ewkamm - ze szkola rodzenia jeszcze sie nie kontaktowalam bo uznalam ze za wcześnie za miesiac na polmetku tak mysle by podzwonic lub sie przejsc, bo podobno fajna sprawa
Wezcie dziewczyny nie straszcie tak z tymi sutkami bo ja w moich zmian nie widze... M. mowi ze obwodki wieksze troche ale ja tego nie widze, ciemniejsze tez nie sa
Zazdroszcze wam ze juz czujecie ruchy u mnie to pierwsza ciaza wiec pewnie jeszcze bede musiala na ta przyjemnosc poczekac
A tak z ciekawostek, slyszalyscie o nowym becikowym? 1000zl na kazde urodzone dziecko przez 12 miesiecy podobno zaczyna funkcjonowac od 1 stycznia 2016 ale z postow wywnioskowalam ze jak nawet w grudniu sie urodzi to w styczniu mozna sie zglosic
Wezcie dziewczyny nie straszcie tak z tymi sutkami bo ja w moich zmian nie widze... M. mowi ze obwodki wieksze troche ale ja tego nie widze, ciemniejsze tez nie sa
Zazdroszcze wam ze juz czujecie ruchy u mnie to pierwsza ciaza wiec pewnie jeszcze bede musiala na ta przyjemnosc poczekac
A tak z ciekawostek, slyszalyscie o nowym becikowym? 1000zl na kazde urodzone dziecko przez 12 miesiecy podobno zaczyna funkcjonowac od 1 stycznia 2016 ale z postow wywnioskowalam ze jak nawet w grudniu sie urodzi to w styczniu mozna sie zglosic
Marcepanek
Juti777 a moze jeszcze sie zmieni co by nie było byle zdrowe
Moni88 PENETRALNYCH powiadasz
Te nasze słowniki niecenzuralne ostatnio cos
Super ze maluch pięknie rośnie i zdrowy.
Ulicha musisz byc stanowcza. Bo inaczej to książę bedzie drygował Tobą jak chce. Pierwsze dni wprowadzania zmian mogą przynieść płacz ,ale to nie znaczy że dziecku dzieje sie krzywda. Powodzenia bo teraz musisz myśleć o drugim maluchu. Jak odstawisz tuż przed porodem dziecko pomyśli ,że nowy maluch zajął jego miejsce.
Ja też już czuje mojego bąbelka i jestem na 100% pewna ,że to on
Moni88 PENETRALNYCH powiadasz
Te nasze słowniki niecenzuralne ostatnio cos
Super ze maluch pięknie rośnie i zdrowy.
Ulicha musisz byc stanowcza. Bo inaczej to książę bedzie drygował Tobą jak chce. Pierwsze dni wprowadzania zmian mogą przynieść płacz ,ale to nie znaczy że dziecku dzieje sie krzywda. Powodzenia bo teraz musisz myśleć o drugim maluchu. Jak odstawisz tuż przed porodem dziecko pomyśli ,że nowy maluch zajął jego miejsce.
Ja też już czuje mojego bąbelka i jestem na 100% pewna ,że to on
Ostatnia edycja:
koktajlowa
Aktywna w BB
Ewkamm - ze szkola rodzenia jeszcze sie nie kontaktowalam bo uznalam ze za wcześnie za miesiac na polmetku tak mysle by podzwonic lub sie przejsc, bo podobno fajna sprawa
Słyszałam już dość wcześniej o tym i na pewno skorzystam
U mnie duże zmiany, sutki sporo większe, otoczki też i brązowieją ciągle. No a cycki też bolą, na początku też bolały jeszcze bardziej. Zawsze zakładałam i liczyłam na to, że nie będę mieć pokarmu. Ale po tych zmianach co zachodzą no to nie wiem jak to będzie.
Juti777
Marcepanek masz 100% racji. Najważniejsze, żeby zdrowe było. Poza tym sam lekarz mówił, żeby nie przyzwyczajać się do tej myśli, bo może się okazać inaczej. Poczekamy, zobaczymy. :-)
Mika u mnie to też pierwsza ciąża. I to nie jest tak, że czuję cały czas. Dosłownie ze 3-4 razy takie subtelne smyranie, jakby bąbelki poczułam. I to w ciągu ostatniego tygodnia. I sama nie byłam pewna czy to to. :-) Czekam niecierpliwie na wyraźniejsze sygnały.
Moje obwódki tez się nie zmieniły jakoś bardzo. A rozmiar jest tylko nieco wiekszy.
Mika u mnie to też pierwsza ciąża. I to nie jest tak, że czuję cały czas. Dosłownie ze 3-4 razy takie subtelne smyranie, jakby bąbelki poczułam. I to w ciągu ostatniego tygodnia. I sama nie byłam pewna czy to to. :-) Czekam niecierpliwie na wyraźniejsze sygnały.
Moje obwódki tez się nie zmieniły jakoś bardzo. A rozmiar jest tylko nieco wiekszy.
Tak z innej beczki. Ja pierdziele oglądam Fakty i gadają znowu to ej ustawie o in vitro. Jak oni mogą powiedzieć ze to barbarzyństwo????? I jak tu sie dziwić ze kraj nie wspiera rodziców skoro takie rzeczy gadają w mediach...
ccTak z innej beczki. Ja pierdziele oglądam Fakty i gadają znowu to ej ustawie o in vitro. Jak oni mogą powiedzieć ze to barbarzyństwo????? I jak tu sie dziwić ze kraj nie wspiera rodziców skoro takie rzeczy gadają w mediach...
Im jest żal wydać 10 tys na in vitro ja pomimo że mogę naturalnie zajść w ciążę to popieram całą ideę każdy ma prawo do dziecka, a jeśli jednym ze sposobów jest in vitro to to popieram
Sorry taki mamy klimat i tyle w temacie
Mika06
Wlasnie nie rozumiem jaki ludzie maja z tym problem. Pewnie najbardziej sa oburzone osoby gleboko wierzace, ale nie kazdy taki jest i po co wciskac na sile swoje przekonania. Jesli kogos stac na in vitro i nie moze miec dzieci to czemu mialby z tego nie skorzystac? Moze jeszcze zlikwiduja wszelka antykoncepcje bo to nie po bozemu sie zabezpieczac przeciez
reklama