*martusia*
Fanka BB :)
Boże... dziecko zrobiło kupę a ja zarzygałam cała łazienkę.... aż mi słabo. Idę wypić gorzka herbaTę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emenems - ja tez sie troche boje o piersi.. nie tyle o nie bo to widze ze sie zmieniaja i bola ile o brodawki ;/ jakos po pierwszym karmieniu jak szybko musiałm przestac karmic to się sutki zrobiły takie małe.. i wklęsłe.. kiwdys były inne.. teraz tez małe jakies są boje się ze dizdzi niezłapie ich w ogóle ;( Co do laktatora to ja mam cos do powiedzenia - jak działa to bierz
Witam
Joa.Le - coś czuje ze i mi bedzie się dziwnie przekonac do tego zeby wziac zwolnienie.. ale tyle tych wizyt, ciągle coś ze czuje ze mało dyspozycyjna jestem więc powinnam dla świetego spokoju Ja myslałam o hafcie krzyzykowym na jesień haha oczywiscie zaraz po tym jak mieszkanie po remoncie doprowadze do ładu
Innabajka - ja się w środę dowiem ile przytyłam, bede się wazyc na tej samej wadzew poradni diabetologicznej to ci powiem, ale czuje ze jakos podobnie
viveinne - i ja takie wypychanie czułam.. potem nie, potem znowu cos delikatnie.. jak tylko z dzien nic nie czuje to tez shizuje od razu a nawet jak poczuje to wmawiam sobie ze moze to cos innego heh...
sierpniowa.. ja spie w biustonoszu ;/ mam tak iwygodny ostatnio dostałam od meza w ogole nie czuje ze go nosze.. jak zdejme to tak ciagnie i boli jakbym miała przyczepione cizeki kamienie ;/ i skóra juz taka cienka ze lepiej jakby nie wisiały ;/ takze łącze się w bólu
Martusia - ma chłopak rcje bo bedzie sery jadł jak tam dzem się do niego uśmiecha Pozwól mama, nie bądz taka
Juti daj znac po wizycie Musi być ok, ta kosc nosowa to mój koszmar.. oby udało sie dzis lekarzowi dokłądnie zobaczyć
Ide polezec bo coś mnie to miejsce po ukłuciu pobolewa.. chyba przesadziłąm wczoraj z chodzeniem ;/
Miłego dnia
Co do ruchów dziecka wczoraj przed snem też czułam takie bąbelki ale z tego co wiem to przy pierwszej ciąży można wyczuć ruchy dopiero ok 20 tc... ciekawa jestem co to było. Już nie mogę się doczekać tego kopniaka