reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina dokładnie, w imieniny Macieja i Martyny :)

Tez mi się podobają te mniejsze xlandery ale nie wiem czy koła mają tak samo fajne a te duże pompowane rewelacja. Błoto, śnieg, piach , nic nie straszne 8) tylko do bagażnika nam ledwo wchodził, tzn musieliśmy zdejmować koła za każdym razem, nie wiem jak się składa xmove może ma lepsze rozwiązanie

Mi chodzi właśnie bardziej o takie skrętne do miasta :) tamtym się w sumie nie przyglądałam dokładnie ale mam jeszcze czas hehe

dziewczyny zaczyna się wam robić ta ciemna linia pod pepkiem juz ? kiedy ona się robi ?

Kresa biała ? Nie :) mam nadzieje ze nie wyjdzie ale kobietom o ciemnych włosach wychodzi niedtety ... Mi strdnio to sie podoba

Vivienne- ja te bodziaki, też z krótkim brałam. Mi wygodniej jak mam bodziaka, koszulkę i spodnie- śpiochów nie lubię :)

Emenems- ale fajne wdzianko :)

A jutro niedziela, więc wrzucamy foty na fejsa :)

A mi się wydawało, ze miałyśmy dwie mamusie z bliźniakami, czy nie? W ogóle dużo osób wpadło kilka razy i zniknęło, hm??

Aktina xa tez skrętne oczywiście, nie wyobrażam sobie bez... Ale my oprócz Poznania mamy na mapie dwie wsie i warunki trochę górze niż w mieście także te duże koła super. Nie widziałam jeszcze na żywo ani xcite ani xpulse to nie mam porównania ale xmove atuty ma podobne jak xa

Burze mieliśmy, mało trampoliny nie podniosło, tak wiało :o

Były były jeszcze dwie poza mną i zniknęły ;) a co do kreski od pępka to mi sie już po mału odznacza :( ale ja mam naprawdę duży brzuch

reklama
Do góry