reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja od rana poleciałam na termy dwie godzinki mi trochę dały a teraz przyjaciółka pomaga mi odgruzować chatę bo przez okna już świata nie było widać a mam tak wysokie ze z drabiny trzeba myć :) dobrze ze są jeszcze ludzie dobrej woli hehe

reklama
Ja też wysiadłam, padłam i nie wstaje, gotowałam od rana, jeszcze mam zamiar posprzątać trochę. Te upały są okropne... nie znoszę ich, wrrrr...
Tez dziś idę na urodzinki, chrześniaczki męża, a raczej pójdę jeśli znajdę w sobie siły żeby się ogarnąć... ;-)

Ulicha pisałaś że Ty z listopada a mąż z lutego. U nas tak samo! Tylko mąż 2 lata starszy. :-) Który dzień mca jesteś? Ja 20. :-)

Dziewczyny, nie rozumiem jak lekarz może nie pokazać matce jej własnego dziecka? Ja bym zrobiła awanturę, bo to należy nsm się jak psu kość! Nie tolerujcie takiego traktowania!!! Albo z tym wpuszczeniem męża. Zaraz bym zrobiła dym taki, że chodzili by jak w zegarku. Mamy jako pacjenci swoje prawa i trzeba je egzekwować, i tępić takich konowałów!!!
Uffff... wkurzyłam się jak to przeczytałam.

Ja tych laktatorów, rożków jeszcze nie ogarniam. Na razie wózek i łóżko na tapecie. ;-)

Juti ja tez sie urodZilam 20 listopada:-)

betina- właśnie w kupcu byłam. Kupowałam bodziaki na 56 po 14,90 zł za 5 szt (były ostatnie 2 opak. w tym rozmiarze, a później większe) i pełno pajacyków poprzecenianych na 19,90 zł A ciuchy dla starszych dzieci, jak dla mojej Poli to kupowąłam swetry po 12,90 zł za sztukę

Paulina- a musi być jakiś powód takiego skierowania? Np, to że ja miałam wadę serca to się kwalifikuje pod takie usg 4d? I ile się czeka na NFZ?
Spodobały Ci się termy, hehe :p

Tutti- odpoczywaj i nie przepracowuj się! I pokaż nam szczeniaczki :)

U mojego są dwa ekrany przy usg, jeden wisi nad leżanką by wszystko było widać :)

Vivienne- też na pół dnia wybyliśmy na działkę, basen, trampolina, piaskownica i młodej nie ma :) A ja miałam spokój, chociaż i tak zaduch tam niesamowity

reklama
Do góry