reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja od rana poleciałam na termy dwie godzinki mi trochę dały a teraz przyjaciółka pomaga mi odgruzować chatę bo przez okna już świata nie było widać a mam tak wysokie ze z drabiny trzeba myć :) dobrze ze są jeszcze ludzie dobrej woli hehe

reklama
Ja też wysiadłam, padłam i nie wstaje, gotowałam od rana, jeszcze mam zamiar posprzątać trochę. Te upały są okropne... nie znoszę ich, wrrrr...
Tez dziś idę na urodzinki, chrześniaczki męża, a raczej pójdę jeśli znajdę w sobie siły żeby się ogarnąć... ;-)

Ulicha pisałaś że Ty z listopada a mąż z lutego. U nas tak samo! Tylko mąż 2 lata starszy. :-) Który dzień mca jesteś? Ja 20. :-)

Dziewczyny, nie rozumiem jak lekarz może nie pokazać matce jej własnego dziecka? Ja bym zrobiła awanturę, bo to należy nsm się jak psu kość! Nie tolerujcie takiego traktowania!!! Albo z tym wpuszczeniem męża. Zaraz bym zrobiła dym taki, że chodzili by jak w zegarku. Mamy jako pacjenci swoje prawa i trzeba je egzekwować, i tępić takich konowałów!!!
Uffff... wkurzyłam się jak to przeczytałam.

Ja tych laktatorów, rożków jeszcze nie ogarniam. Na razie wózek i łóżko na tapecie. ;-)

Juti ja tez sie urodZilam 20 listopada:-)

betina- właśnie w kupcu byłam. Kupowałam bodziaki na 56 po 14,90 zł za 5 szt (były ostatnie 2 opak. w tym rozmiarze, a później większe) i pełno pajacyków poprzecenianych na 19,90 zł A ciuchy dla starszych dzieci, jak dla mojej Poli to kupowąłam swetry po 12,90 zł za sztukę

Paulina- a musi być jakiś powód takiego skierowania? Np, to że ja miałam wadę serca to się kwalifikuje pod takie usg 4d? I ile się czeka na NFZ?
Spodobały Ci się termy, hehe :p

Tutti- odpoczywaj i nie przepracowuj się! I pokaż nam szczeniaczki :)

U mojego są dwa ekrany przy usg, jeden wisi nad leżanką by wszystko było widać :)

Vivienne- też na pół dnia wybyliśmy na działkę, basen, trampolina, piaskownica i młodej nie ma :) A ja miałam spokój, chociaż i tak zaduch tam niesamowity

reklama
Do góry