reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ją w pierwszej ciazy miałam od pępka w dół i w górę tez. Ale po porodzie znikła.

U nas była burza rano o 6 potem po południu koło 16 i teraz znowu się ściąga i grzmi. Ale duszno dalej :(

A ja brzucha ciazowego nie mam ale ja z tych wielkich :d w pierwszej ciąży dopiero 6miesiac to było widać że to ciąża nie spożywcza. Mnie to pasuje. Nie lubię się chwalić. Ale poogladam wasze :)

No zabila ja byłam szczupa przed ciaza a teraz to ciaza spożywcza hahaah no trudno- mi momentalnie brzuch sie otłuszcza jak nie cwicze i jie odżywiam sie specyficznie - po ciazy bede walczyć :)

diabelska ilosc watkow - 666 :p

ja nie mam tej brazowej linii (linea negra), w ciazy z Olim mialam jakos późno i brzuch ciazowy pod koniec mi wyskoczyl ;)

Emenems och jak Ty marudzisz...
Paulletah a ja jakos wolalabym miec dwoje przed soba, ale to chyba nie na polskie chodniki ;)

u mnie dzis 35 stopni. jak w piekarniku. popadalo pare kropli, pogrzmialo lekko i tyle. podobno w nocy ma cos byc

A u nas jak wstałam rano to słońca nie było myślałam że zimno będzie hehe .. potem wyszło słońce ale wiatr był więc znośnie. potem się robiło na chwile jak w piekarniku a zaraz potem ulewa i burza i teraz tez chłodno. wiec tyle mamy z lata heh ale dla mnie to odpowiada :)

ja nie mam tej brazowej linii (linea negra), w ciazy z Olim mialam jakos późno i brzuch ciazowy pod koniec mi wyskoczyl ;)

Paulletah a ja jakos wolalabym miec dwoje przed soba, ale to chyba nie na polskie chodniki ;)

u mnie dzis 35 stopni. jak w piekarniku. popadalo pare kropli, pogrzmialo lekko i tyle. podobno w nocy ma cos byc

Chodniki jak chodniki gorzej w drzwi sie zmieścić :)

No zgadza sie Martusia zawsze byłam monotematyczna - dieta i treningi to wiekoszsc mojego zycia zreszta ktore lubie :) wiec ciezko zeby w ciazy ot tak w wieku 33 lat człowiek sie zmienił :)
Nawet sobie tablice zrobiłam pod ciąże
ImageUploadedByForum BabyBoom1437247356.618476.jpg

Takze nie pierwszy nie ostatni raz :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437247356.618476.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437247356.618476.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 43
O ja zostawić was na chwile ;)

Emenems super dziewczyna tez moze byc :)
Moja córcia chce miec ubrania superbohaterów w wersji PANI ;)

Ja tez juz upolowalam cos dla bąbelka :)

Tutti jej współczuje upałów w sumie zimno źle ,ale i gorąco wcale niedobrze.

Paulettah wiem ze masz juz wybrany wózek ,ale popatrz na wózek ABC zoom bliźniaczy. Widziałam na żywo i prowadziłam i mysle ze jak na długi wózek dość wygodnie sie prowadzi.

Simka moze kwestia samopoczucia ,ze nie zaglądają? Ja osobiście mam ciężkie dni choc wiem ze moze byc gorzej...wspominając pierwszą ciąże i brak chęci na wszystko rozumiem to swietnie.

Dziś chodził za mną gulasz wiec było długie gotowanie ,ale jak juz zaspokoiłam zachciankę uczucie bezcenne :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1437247299.356696.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437247299.356696.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437247299.356696.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Oj Kobitki wy to macie tempo pisania:) ja dzis nie do życia przez te upały głową bolała, spać się chciało, dopiero teraz trochę lepiej jak się ochlodzilo.

Jeszcze wczoraj byliśmy w Białymstoku na usg, klima nam się popsula i bylo okropnie gorąco ale najważniejsze ze z naszym malenstwem wszystko w porządku, profesor powiedział że strasznie wladcze to nasze dziecko bo caly czas ręką w piastke wymachiwal; no i widzieliśmy jak ssie kciuka.

Do góry