reklama
Ją w pierwszej ciazy miałam od pępka w dół i w górę tez. Ale po porodzie znikła.
U nas była burza rano o 6 potem po południu koło 16 i teraz znowu się ściąga i grzmi. Ale duszno dalej
A ja brzucha ciazowego nie mam ale ja z tych wielkich :d w pierwszej ciąży dopiero 6miesiac to było widać że to ciąża nie spożywcza. Mnie to pasuje. Nie lubię się chwalić. Ale poogladam wasze
U nas była burza rano o 6 potem po południu koło 16 i teraz znowu się ściąga i grzmi. Ale duszno dalej
A ja brzucha ciazowego nie mam ale ja z tych wielkich :d w pierwszej ciąży dopiero 6miesiac to było widać że to ciąża nie spożywcza. Mnie to pasuje. Nie lubię się chwalić. Ale poogladam wasze
*martusia*
Fanka BB :)
diabelska ilosc watkow - 666
ja nie mam tej brazowej linii (linea negra), w ciazy z Olim mialam jakos późno i brzuch ciazowy pod koniec mi wyskoczyl
Emenems och jak Ty marudzisz...
Paulletah a ja jakos wolalabym miec dwoje przed soba, ale to chyba nie na polskie chodniki
u mnie dzis 35 stopni. jak w piekarniku. popadalo pare kropli, pogrzmialo lekko i tyle. podobno w nocy ma cos byc
ja nie mam tej brazowej linii (linea negra), w ciazy z Olim mialam jakos późno i brzuch ciazowy pod koniec mi wyskoczyl
Paulletah a ja jakos wolalabym miec dwoje przed soba, ale to chyba nie na polskie chodniki
u mnie dzis 35 stopni. jak w piekarniku. popadalo pare kropli, pogrzmialo lekko i tyle. podobno w nocy ma cos byc
aktina
A u nas jak wstałam rano to słońca nie było myślałam że zimno będzie hehe .. potem wyszło słońce ale wiatr był więc znośnie. potem się robiło na chwile jak w piekarniku a zaraz potem ulewa i burza i teraz tez chłodno. wiec tyle mamy z lata heh ale dla mnie to odpowiada
Chodniki jak chodniki gorzej w drzwi sie zmieścić
No zgadza sie Martusia zawsze byłam monotematyczna - dieta i treningi to wiekoszsc mojego zycia zreszta ktore lubie wiec ciezko zeby w ciazy ot tak w wieku 33 lat człowiek sie zmienił
Nawet sobie tablice zrobiłam pod ciąże
Takze nie pierwszy nie ostatni raz
Załączniki
Marcepanek
O ja zostawić was na chwile
Emenems super dziewczyna tez moze byc
Moja córcia chce miec ubrania superbohaterów w wersji PANI
Ja tez juz upolowalam cos dla bąbelka
Tutti jej współczuje upałów w sumie zimno źle ,ale i gorąco wcale niedobrze.
Paulettah wiem ze masz juz wybrany wózek ,ale popatrz na wózek ABC zoom bliźniaczy. Widziałam na żywo i prowadziłam i mysle ze jak na długi wózek dość wygodnie sie prowadzi.
Simka moze kwestia samopoczucia ,ze nie zaglądają? Ja osobiście mam ciężkie dni choc wiem ze moze byc gorzej...wspominając pierwszą ciąże i brak chęci na wszystko rozumiem to swietnie.
Dziś chodził za mną gulasz wiec było długie gotowanie ,ale jak juz zaspokoiłam zachciankę uczucie bezcenne
Emenems super dziewczyna tez moze byc
Moja córcia chce miec ubrania superbohaterów w wersji PANI
Ja tez juz upolowalam cos dla bąbelka
Tutti jej współczuje upałów w sumie zimno źle ,ale i gorąco wcale niedobrze.
Paulettah wiem ze masz juz wybrany wózek ,ale popatrz na wózek ABC zoom bliźniaczy. Widziałam na żywo i prowadziłam i mysle ze jak na długi wózek dość wygodnie sie prowadzi.
Simka moze kwestia samopoczucia ,ze nie zaglądają? Ja osobiście mam ciężkie dni choc wiem ze moze byc gorzej...wspominając pierwszą ciąże i brak chęci na wszystko rozumiem to swietnie.
Dziś chodził za mną gulasz wiec było długie gotowanie ,ale jak juz zaspokoiłam zachciankę uczucie bezcenne
Załączniki
reklama
Oj Kobitki wy to macie tempo pisania ja dzis nie do życia przez te upały głową bolała, spać się chciało, dopiero teraz trochę lepiej jak się ochlodzilo.
Jeszcze wczoraj byliśmy w Białymstoku na usg, klima nam się popsula i bylo okropnie gorąco ale najważniejsze ze z naszym malenstwem wszystko w porządku, profesor powiedział że strasznie wladcze to nasze dziecko bo caly czas ręką w piastke wymachiwal; no i widzieliśmy jak ssie kciuka.
Jeszcze wczoraj byliśmy w Białymstoku na usg, klima nam się popsula i bylo okropnie gorąco ale najważniejsze ze z naszym malenstwem wszystko w porządku, profesor powiedział że strasznie wladcze to nasze dziecko bo caly czas ręką w piastke wymachiwal; no i widzieliśmy jak ssie kciuka.