reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka to trafiłaś z tymi bodziakami , ja lazilam po galerii w Radomiu i nic w c&a nie było ciekawego. Młodej to tyle co pizame do przedszkola nabylam w 51015 ale też nie jakaś super cena. Maluchowi zaś kilka body w lumpku, jak nowe, złotówka za każde tyle ze z samym krótkim rękawem były akurat ;)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1437229678.694637.jpg

My mamy dzis dni Gol największy jarmark w roku i była przecena wiec maz chciał to kupiliśmy - nie wazne czy syn czy corka mamusia tez ma zestaw koszulek superbohaterów :) supermana tez mam i buty wonder woman heheh fani komiksów jestesmy :)
Do tego zanim wyszliśmy zmieniam 3 bluzki bo kazda za mało obcisła zeby brzuch było widac hahaahahha

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437229678.694637.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437229678.694637.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 65
betina- właśnie w kupcu byłam. Kupowałam bodziaki na 56 po 14,90 zł za 5 szt (były ostatnie 2 opak. w tym rozmiarze, a później większe) i pełno pajacyków poprzecenianych na 19,90 zł A ciuchy dla starszych dzieci, jak dla mojej Poli to kupowąłam swetry po 12,90 zł za sztukę

Paulina- a musi być jakiś powód takiego skierowania? Np, to że ja miałam wadę serca to się kwalifikuje pod takie usg 4d? I ile się czeka na NFZ?
Spodobały Ci się termy, hehe :p

Tutti- odpoczywaj i nie przepracowuj się! I pokaż nam szczeniaczki :)

U mojego są dwa ekrany przy usg, jeden wisi nad leżanką by wszystko było widać :)

Vivienne- też na pół dnia wybyliśmy na działkę, basen, trampolina, piaskownica i młodej nie ma :) A ja miałam spokój, chociaż i tak zaduch tam niesamowity

Mi na skierowaniu napisała lekarka brak znajomosci genetyki ojca bo mój ojciec był adoptowany ale można coś tam nasciemniac w tych dokumentach moja lekarka sie śmiała :) a na wizytę czekałam całe 4 dni :) tylko uprzedzam ze położna to myślałam ze przez telefon zamorduje strasznie chamskie babsko. Wypoczynek na dworze w cieniu jak świetny pomysł ja dlatego często uciekam do mamy na weekend bo na ogródek ;)

Tutti no z tymi dużymi brzuchami to nie zaszalejemy urodzinowo! ;-)

Bylam dziś w sklepie Świat Dziecka po prezenty dla dzieci mojego kuzynostwa z którymi się jutro widzę i przy okazji popatrzyłam na wózki. I muszę Was ostrzec- nie ma lekko... Już wiem, że jak chcę wózek do jazdy po mieście i w terenie ( a u mnie to mus) to tylko pompowane koła, czyli ciężkie. Kauczuk tylko na miasto. Na razie mam faworyta, który spełnia te wymogi, do tego łatwo się prowadzi i jest zwrotny, łatwo się składa i rozkłada. X- lander X-move. Cena- 2,5 tyś. Ale spacerówka fajna. Może posłużyć. Tylko muszę jeszcze opinie poczytać. No i to dopiero początek poszukiwań...

Miałam xlander xa i w pełni polecam, na zimę ideał ;)

Mi się uda rozpakować przed urodzinami bo mam 30 stycznia ;)

U nas burza się zaczyna uff bo powietrze ciężkie ze hej

Vivienne dziękuję za podpowiedź. :-)

Aktina, nawet nie wiedziałam że jest mniejsza wersja. Zerknę też na nią. Dzięki za info. :-)

vivienne to ja tego dnia mam imieniny :p
ja zwróciłam uwagę na x pulse dlatego ze jest niewielki :p ja też mała wiec pasuje. przy większym wyglądam jak dziewczynka z wózkiem dla lalek ;p

reklama
Do góry