reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka to trafiłaś z tymi bodziakami , ja lazilam po galerii w Radomiu i nic w c&a nie było ciekawego. Młodej to tyle co pizame do przedszkola nabylam w 51015 ale też nie jakaś super cena. Maluchowi zaś kilka body w lumpku, jak nowe, złotówka za każde tyle ze z samym krótkim rękawem były akurat ;)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1437229678.694637.jpg

My mamy dzis dni Gol największy jarmark w roku i była przecena wiec maz chciał to kupiliśmy - nie wazne czy syn czy corka mamusia tez ma zestaw koszulek superbohaterów :) supermana tez mam i buty wonder woman heheh fani komiksów jestesmy :)
Do tego zanim wyszliśmy zmieniam 3 bluzki bo kazda za mało obcisła zeby brzuch było widac hahaahahha

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437229678.694637.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437229678.694637.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 68
betina- właśnie w kupcu byłam. Kupowałam bodziaki na 56 po 14,90 zł za 5 szt (były ostatnie 2 opak. w tym rozmiarze, a później większe) i pełno pajacyków poprzecenianych na 19,90 zł A ciuchy dla starszych dzieci, jak dla mojej Poli to kupowąłam swetry po 12,90 zł za sztukę

Paulina- a musi być jakiś powód takiego skierowania? Np, to że ja miałam wadę serca to się kwalifikuje pod takie usg 4d? I ile się czeka na NFZ?
Spodobały Ci się termy, hehe :p

Tutti- odpoczywaj i nie przepracowuj się! I pokaż nam szczeniaczki :)

U mojego są dwa ekrany przy usg, jeden wisi nad leżanką by wszystko było widać :)

Vivienne- też na pół dnia wybyliśmy na działkę, basen, trampolina, piaskownica i młodej nie ma :) A ja miałam spokój, chociaż i tak zaduch tam niesamowity

Mi na skierowaniu napisała lekarka brak znajomosci genetyki ojca bo mój ojciec był adoptowany ale można coś tam nasciemniac w tych dokumentach moja lekarka sie śmiała :) a na wizytę czekałam całe 4 dni :) tylko uprzedzam ze położna to myślałam ze przez telefon zamorduje strasznie chamskie babsko. Wypoczynek na dworze w cieniu jak świetny pomysł ja dlatego często uciekam do mamy na weekend bo na ogródek ;)

Tutti no z tymi dużymi brzuchami to nie zaszalejemy urodzinowo! ;-)

Bylam dziś w sklepie Świat Dziecka po prezenty dla dzieci mojego kuzynostwa z którymi się jutro widzę i przy okazji popatrzyłam na wózki. I muszę Was ostrzec- nie ma lekko... Już wiem, że jak chcę wózek do jazdy po mieście i w terenie ( a u mnie to mus) to tylko pompowane koła, czyli ciężkie. Kauczuk tylko na miasto. Na razie mam faworyta, który spełnia te wymogi, do tego łatwo się prowadzi i jest zwrotny, łatwo się składa i rozkłada. X- lander X-move. Cena- 2,5 tyś. Ale spacerówka fajna. Może posłużyć. Tylko muszę jeszcze opinie poczytać. No i to dopiero początek poszukiwań...

Miałam xlander xa i w pełni polecam, na zimę ideał ;)

Mi się uda rozpakować przed urodzinami bo mam 30 stycznia ;)

U nas burza się zaczyna uff bo powietrze ciężkie ze hej

Vivienne dziękuję za podpowiedź. :-)

Aktina, nawet nie wiedziałam że jest mniejsza wersja. Zerknę też na nią. Dzięki za info. :-)

vivienne to ja tego dnia mam imieniny :p
ja zwróciłam uwagę na x pulse dlatego ze jest niewielki :p ja też mała wiec pasuje. przy większym wyglądam jak dziewczynka z wózkiem dla lalek ;p

reklama
Do góry