reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej dziewczyny!
Nie mam za duzżó czasu pisac, ale staram sie byc na bierząco. Moja cera w ciazy jest rewelacyjna, wlasciwie to po tym ze mi sie skora poprawila zaczelam podejrzewac ze jestem w ciazy. Hormony na mnie dobrze dzialają :) z minusów ciazowych to wróciły mdłosci i to ze zdwojoną siła. Waga dalej spada, mam juz 2,5 kilo mniej.
Szpital mam blisko domu wiec powinnam zdazyc z porodem ;) Poprzednio długo czekalismy w domu i potem 25 kilometrow robilismy sprintem , po pół godzinie bylam juz po porodzie ;)

A jak to jest z cesarka? Orientujecir sie czy mnie przyjma jakos wczesniej na oddzial czy jak to bedzie wygladac? I co po porodzie? Jestem taka niezorientowana :)

Cięzko powiedziec po mnie ze schudłam bo brzuch ciazowy mam ewidentnie. Ostatnio jeden facet pogratulował mi ciazy i zaczał sie dopytywac co to za płec a ja mu mówie ze jeszcze za wczesnie by to powiedziec ( bylam w 10 tygodniu ) On dalej naciska ze na pewno juz wiadomo przeciez to z piaty miesiac :zawstydzona/y:.

Moja siostra sie tam urodziła ale to było 25 lat temu.
moja straszą siostra rodziła na klinicznej i chwali sobie

Ja sie urodziłam w wojewódzkim !! Ale to w 1982 było hahahah

No decyzja nie jest łatwa ale wam zazdroszcze ... Ja pewnie bym kliniczna wybrała ale ze względu ze pracują tam lekarze u których bywałam na wizytach i mam zaufanie

reklama
Kliniczna moze ma i dobrych lekarzy ale podejscie do pacjentów raczej nie najlpesze. Takie to wszystko zdehumanizowane jak dla mnie.

Do góry