reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja od rana poszukuje szpitala. Tony informacji. Wybrałam dwa i jadę tam w sierpniu dopytać jak to z CC drugim jest.

Póki co u mnie deszcz na przemian ze słońcem i wiatrem. Zimno.

Witam nową koleżankę :)

reklama
Mają taka opcje jak obejrzenie oddziału przed porodem oraz rozmowa z położną więc fajnie ☺ mój gin tylko w przychodni konsultuje a szkoda Wielka.

u mnie własnie od 1 lipca zamknęli porodówkę w miescie.. i cały oddział ginekologiczny w szpitalu... a myslałam ze wytrzyma jeszcze troche :( i bede miała 30 km do szpitala .. z Anita pół km jechalismy i myślałam ze nie zdazymy ;/ az się nie chce myślec :(

Ja mam 30 km do szpitala i wydaje mi się, że to jest mało :p Do kliniki mam 20 km więc bliżej ale kasują 2000 zł, przyjmują tylko zdrowe ciąże i słyszałam, że czasem jest tłok bo to mała klinika, a dużo chętnych. No i nie mają oddziału dla noworodków z problemami, odsyłają do innych szpitali. A jak wiadomo czasem może nie być czasu i nie zawsze inne szpitale chcą przyjąć ;/

Dziewczyny pewnie mnie nie pamietacie troche Was zaniedbalam ale to dlatego, że nie mialam zupełnie na nic czasu ale jestem mniej wiecej na bieżąco z forum.
I już lece z prosba mamuski bardziej doswiadczone ... choruje na rls czy moge brac magnez bez konsultacji z ginem i zelazo ?
A moze ma ktoras tak jak ja i mozna te respondum ... JUz nie daje rady od 2 dni wstaje w nocy i chodze plakac mi sie chce jak klade sie spac i sie zaczyna to samo... ja zawsze mialam ta chorobe jakos nauczylam sie z nia zyc mialam atak raz na miesiac, a teraz sa 2 razy silniejsze i w dodatku nie moge brac zadnych lekow :(:(:(

Ja góra 40 min ale teraz muszę wybrać dobry szpital pod każdym względem bo w tym co Oliwka urodziłam to masakra. Nie widziałam warunków wcześniej i słuchajcie pająki w rogach ścian, grzyb w łazience, jakieś owady w oknach, ściany myte ta sama ścierka co podłoga, porodowka z kotarami we krwi - brr. I położna z tekstami 'to nie wiesz kiedy w ciążę zaszłas' lub ''zaraz kończę zmianę i jeszcze nie urodziłas!'

Także same rozumiecie.

reklama
Do góry