reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja sie jeszcze nie orientowalam ale szpitale mam blisko.. chyba ze bede u rodzicow to troche gorzej.. a jeszcze jak dojdzie snieg badz slizgawica na dworze :/

reklama
martusiaaa- oj masakra. U nas oddział położniczy odnowiony jakieś czas temu. Mam kilka minut pieszo (mieszkam na rynku, a to po drugiej stronie) i bardzo miło wspominam pobyt (pomimo małej załamki, że chcę do domuuu :p ), więc nawet nie patrzę na poznańskie szpitale, chociaż wiele kobiet z naszego miasta woli rodzić tam, ale po co jak szpital mam prawie pod domem a do Poznania 30 km

Pyscek- witaj

Koktajlowa piszesz o klinice w Katowicach ???

Ja pierwotnie miałam rodzić w Chorzowie ale plany się posypały i wybrałam inny szpital 40 km od domku, choć chorzów tez nie był blisko :( teraz myślę o tg bo tylko 15 km i tez wątpię coby mój chłop miał jeździć do Gliwic taki kawał jak poprzednio, wtedy też nie było Olina :)

Witam Nowe koleżanki ;)

reklama
Do góry