reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Moje tez :)
A ja jakos tak nie lubie mowic nie wiem czemu, mam wrażenie ze te gratulacje sa fałszywe... Bo moje takie były przez 4 lata starań jak ktos był w ciazy to zazdrościłam i pytalalm losu czemu to nie ja! Czemu ona?
I teraz wydaje mi sie ze ludzie mi szczerze nie beda gratulować ... Sama nie wiem

reklama
No my przez 3 lata sie stsralismy i za kazdym razem jak widzialam kolezanke w pracy w ciazy to dramat przezywalam. W maju mielismy miec invitro a tu pyk i niespodzianka[emoji2][emoji2][emoji2] ja tam gratulacji nie potrzebuje - jeststem taka szczesliwa i tyle na to czekalam. A u Ciebie Emenems to ktory tydzien?

Wychodzi piąty :) mialalm punkcję jajnikow 22.04 i zapładniane komórki w ten dzien to jak jajeczkowanie.

Mało kto wie :D
Cały czas mowilam ze nie lubie dzieci bo śmierdzą i niszczą figurę hahahaha zeby miec spokoj z ciotkami wścibskimi " a czemu wy dxieci nie macie " :)

Witam wszystkie Forumowiczki.
Mam na imię Ewa i termin na 10 stycznia 2016, wyliczony jak na razie przez internetowy kalkulator :)
Jutro mam wizytę u lekarza, więc się wyjaśni. Więcej jutro, bo jak się udało, to będzie o czym pisać, a jak nie to będę musiała pożegnać się z Waszym wątkiem :(
Pozdrawiam :)

A macie jakies objawy? Ja prawie nic. Tylko co chwile jestem glodna i to tyle ... moze to niedobrze?[emoji52]

Karolina - ja nie mam, troszeczkę piersi bola ale nic nadzwyczajnego.
Pozatym wszystko ok, moze za wcześnie ?

Witaj Ewcia i dawaj znac!

A macie jakies objawy? Ja prawie nic. Tylko co chwile jestem glodna i to tyle ... moze to niedobrze?[emoji52]
Karolina Witaj .... czemu mówisz ze nie wiadomo ?bete robilas?

Ja to z objawów:częstomocz,głód, czasem jajnik zakluja i cyc z lekka boli ..
.

reklama
Witam wszystkie Forumowiczki.
Mam na imię Ewa i termin na 10 stycznia 2016, wyliczony jak na razie przez internetowy kalkulator :)
Jutro mam wizytę u lekarza, więc się wyjaśni. Więcej jutro, bo jak się udało, to będzie o czym pisać, a jak nie to będę musiała pożegnać się z Waszym wątkiem :(
Pozdrawiam :)

Bedzie dobrze [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ja az do 25.05 musze czekac

Do góry