reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No usg mam 29.05 :)

Jutro hcg jeszcze zrobie ( nie beta hcg tylko samo hcg bo innego nie robia u nas)

Takze tez troszke czekania !

reklama
Karolina - ja nie mam, troszeczkę piersi bola ale nic nadzwyczajnego.
Pozatym wszystko ok, moze za wcześnie ?

Witaj Ewcia i dawaj znac!

No wlasnie, moze za wczesnie...staram sie byc cierpliwa i cieszczyc sie tym szczesciem, ale zawsze jakies watpliwosci i obawy switaja mi w glowie czy na pewno jest wszystko ok...

No usg mam 29.05 :)

Jutro hcg jeszcze zrobie ( nie beta hcg tylko samo hcg bo innego nie robia u nas)

Takze tez troszke czekania !

Czyli masz usg 4 dni po mnie[emoji2][emoji2][emoji2]musimy wytrzymac. Daj znac jak hcg. Ja juz mam to za soba a za Ciebie trzymam kciuki [emoji2][emoji2][emoji2]

Pierwsze miałam tydzień temu 10 dni po transferze i było 40, a niby norma w 14 dniu po Owulacji jest 17-100 dla ciężarnych. Wiec było spoko.
Tyle ze bede czekac na wyniki do srody.
Natomiast usg mamy w okolicy dnia matki heheheh

Hej :)
Szczególnie gorąco witam nowe przyszłe mamy :)
My dzisiaj nie wytrzymaliśmy (pierwszy złamał się mój L.) i wysłaliśmy zdjęcie testu mailem do rodziny :) Mieszkamy w różnych częściach Polski, a tym sposobem wszyscy dowiedzieli się jednocześnie. Chcieliśmy poczekać, ale przez to całe in vitro nie chcieliśmy ich trzymać w niepewności. I tak co jakiś czas pytali kiedy uda nam się przystąpić do programu. Oczywiście obie przyszłe babcie się popłakały i dziękowały, że już im powiedzieliśmy :) ufff :) pomimo, że nie chciałam na początku mówić (bo to początek i wszystko może się zdarzyć i nie lubię być w centrum uwagi) to teraz mi lżej, że już nie muszę ściemniać co u mnie :)
odnośnie pracy, to wiedzą nasi szefowie jedynie, z dobrą nowiną dla kolegów trochę poczekam :)
mnie zaczęło ćmić w podbrzuszu, macica rośnie jak nic :) i nadal te pobudki w nocy! no ale mama mi powiedziała, że miała tak samo!

Hej :)
Szczególnie gorąco witam nowe przyszłe mamy :)
My dzisiaj nie wytrzymaliśmy (pierwszy złamał się mój L.) i wysłaliśmy zdjęcie testu mailem do rodziny :) Mieszkamy w różnych częściach Polski, a tym sposobem wszyscy dowiedzieli się jednocześnie. Chcieliśmy poczekać, ale przez to całe in vitro nie chcieliśmy ich trzymać w niepewności. I tak co jakiś czas pytali kiedy uda nam się przystąpić do programu. Oczywiście obie przyszłe babcie się popłakały i dziękowały, że już im powiedzieliśmy :) ufff :) pomimo, że nie chciałam na początku mówić (bo to początek i wszystko może się zdarzyć i nie lubię być w centrum uwagi) to teraz mi lżej, że już nie muszę ściemniać co u mnie :)
odnośnie pracy, to wiedzą nasi szefowie jedynie, z dobrą nowiną dla kolegów trochę poczekam :)
mnie zaczęło ćmić w podbrzuszu, macica rośnie jak nic :) i nadal te pobudki w nocy! no ale mama mi powiedziała, że miała tak samo!

Super!!!! Gratulacje[emoji2][emoji2][emoji2]

Doczytalalm ze podobno dieta paleo jak sie jest w ciazy zapobiega miłościom - moze dlatego nie mam :D

reklama
Ewka- witaj :) Zatem daj znać jutro :)

Ja tak pisałąm z objawami: ból piersi, głód i ból czasem. Na szczęście to ciągnięcie w brzuchu mi przeszło :) I kręci mi się wciąż w głowie jak wstaję

Joa- świetnie że rodzina już wie :) I fajnie z tym mailem wymyśliliście, ze wszystkim na raz

Do góry