reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dzień dobry ....

Mali dobrze ze wyszło cokolwiek ....

Tuti piekne testy,ladna beta .... no i fajnie ze jesteś ....

Emenens ile masz jeszcze ukrytych talentów ? ;-)

Wiecie ze obudzilam sie ok 4 i juz nie moglam zasnąć. ... Potem gdzieś tam na godzinę kimnelam ale mlody juz wstal ....
A cycki tak mnie po bokach bola grr a was jak ?
Katar meczy .... i gardlo z lekka ....
Za oknem deszczowo a mlody zazyczyl sobie naleśniki na śniadanie ....

reklama
Na zdjeciu prawie wcale nie widac kreski ;/
Ja nadal nie mam zadnych objawow...

Załączniki

• 1431244916607.jpg
    1431244916607.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 72
Mali widac cień :D ja widze :)

Ja wstalam o 6 ale pisac nie chciałam zeby debila z siebie nie robic :)
Dzis chce naciągnąć meza na wycieczkę w gory bo piekna pogoda

Tutti- super kreski :) Też się dziwię, że nie kazał Ci lekarz ćwiczyć, szczególnie że ćwiczyłaś wcześniej regularnie

Mali- a jednak :) widać, widać. :)

Emenems- idźcie i korzystajcie. U mnie na deszcz się zanosi, a miałam wyjść właśnie

Moja Młoda też po 6 dziś wstała. Zero litości.

Coś mnie dzisiaj brzuch boli. Jakby mięśnie, ale akurat na wysokości blizny po cesarce. Możliwe że od spania wczoraj na kanapie (1,2m), zwinięta w kulkę spałam. Ale już się martwię

Cześć dziewczyny :)

aktina - jak chcesz rozgrzewające plastry na ból głowy to jest odpowiednik Apap Ice i nazywa się Apap Thermal :) Po prostu grzeje a nie chłodzi.

karoolynka - witaj :) czekamy więc na betę jutro, będzie ważny dzień :yes: a teraz nie martw się na zapas, to w niczym nie pomaga ;)

Simka
- ja też poradników nie uznaję, książkę mam w domu odnośnie ciąży bo jest ciekawa no i została mi jeszcze z czasów pisania pracy licencjackiej :) ale Dziennik to mi się przyda, bo lubię notować :yes: a te albumy śliczne!

SeeYou - będzie się działo w poniedziałek ;)

Karola, Emenems - dołączę do Was - my też się szykujemy na chłopaka :-D

Emenems - a domek śliczny :)

Anula - ja też się oszczędzam i to nie jakoś umyślnie tylko chyba naturalnie samo przychodzi :) mnie też cycki bolą, nie jesteś sama hehe. I właśnie po bokach, dziwnie.

KarolinaE - gratuluję :) Jest nas tu kilka długoletnich staraczek więc wiemy jaka to radość :)

Tutti-frutti - gratuluję Tobie też! :) bardzo wyraźne krechy na teście.

Mali - Piękny test no i ja tam widzę cień kreski gołym okiem także nie masz co się martwić :)

Haha Wy mówicie o jedzeniu... ja żre wszystko jak wariatka! Tylko zdrowe rzeczy oczywiście i wartościowe ale nie zmienia to faktu, że pochłaniam. Mdłości nie mam żadnych a mimo to schudłam 1 kg od czasu kiedy się dowiedziałam! Muszę lekarza podpytać czy to normalne :p

inis- normalne. ja w pierwszej też nie wymiotowałam, a schudłam z początku ze 2-3 kilo

inis oo to może uratować moja głowę :) dzięki :)

mali ja tam widzę super kreskę sama po takiej juz byłam pewna !!

reklama
a ci do poradników to i ja zaczynam zapisywać trochę w tej aplikacji asystent ciążowy a to wiadomo łatwo może zginąć wiec nie wiem czy nie lepiej coś w papierowej formie :)

Do góry